Selahattin Demirtaş için tazminat ödemek veya AİHM tanımamak! Hoşunuza gidiyor mu? | SİYASET
DOLAR

32,3552$% -0.07

EURO

34,8787% 0.17

STERLİN

40,6312£% 0.04

GRAM ALTIN

2.387,46%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.940,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Selahattin Demirtaş için tazminat ödemek veya AİHM tanımamak! Hoşunuza gidiyor mu?

Selahattin Demirtaş için tazminat ödemek veya AİHM tanımamak! Hoşunuza gidiyor mu?

Anlamıyorum bir teröristi Allah savundurmayı nasip etmesin ama Ak partili bazı arkadaşlar tam bir maymun, tam bir hain bana göre neden mi?

Kardeşim bu teröristi yargılayıp suçunu nasıl sabitleştiremezsiniz diye soruyorum çünkü keyfi tutarsan tazminat ödersin, ben tanımıyorum demekle olmuyor bu işler.

Benim zerre kuruş vergimi o hainlere verecek devleti ‘de tanımıyorum.

Nihai nitelikteki karar gereği Ankara Demirtaş’a 3 bin 500 euro maddi ve 25 bin euro manevi tazminatın yanı sıra 31 bin 900 euro mahkeme masrafı ödeyecek.

Ben bu paranın peşindeyim, benim vergimle bir teröriste para ödenemez diyorum, bak diyorlar neden ödüyoruz biz kararı tanımıyoruz diye savunuyorlar kendisini.

Kardeşim savunmanıza gerek yok. Sizin için o paranın değeri olmayabilir ama benim için var. Ben bir teröriste para vermektense ölmeyi tercih ederim.

Diyorlar ki Yavuz Ağıralioğlu çıkmasını savunuyor, hadi lan oradan aynı benim dediğim gibi diyor o’da aklın yolu bir, sen bu çakalı içerde tut, yargılama, suçunu sabit kılma sonra vay efendim Avrupa böyle şöyle yemezler arkadaşım, yemezler, devletini seven herkes bu karara ‘da karşı ama senelerdir bir teröristi içerde tutup ceza veremiyorsan, yargılayamıyorsan en büyük eşeklik sende.

Bugün bir arkadaşım ‘da neden ödemek zorundayız biliyor musun diyor, aklı yok, illa siyasi fikirleri tartışacak benle tartıştığı ise tamamen radikal sebepler illa övecek birilerini onun hoşuna gidiyor bir teröriste para ödeyecek olmak. O’da haklı netice olarak radikal her kişi ve siyasi bir partinin köpeği olmak ‘da ayrı bir geri zekâlılık, yemin ederim insanların bu kadar eşek olması beni üzüyor, kurallar ve hukuk ne diyorsa o yapılacak netice olarak, bu zamana kadar beklenmeseydi bugün bu olmayacaktı. Ama bu kararı bekletenlerden hesap soracağım Allah c.c huzurunda.

 

Kimse kusura bakmasın emeği olanın yedi sülalesine bu para haram olsun.

Şimdi uykunuzda rahat uyuyun övünün bakın Avrupa’ya nasıl sözler ettik vs diyerek avutun kendinizi, sizin için bu ülkenin parasının değeri olmayabilir, Ama bu millet siz teröriste tazminat ödeyin diye size vergi vermiyor haberiniz olsun.

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti ve MHP’de kriz çıktı sosyal medya bu tacizleri ve skandalları konuşuyor!

HIZLI YORUM YAP