Sedat Peker bilgileri nereden alıyor sorusuna cevap verdi! | SİYASET
DOLAR

32,5566$% 0.21

EURO

34,9717% -0.01

STERLİN

40,7650£% -0.09

GRAM ALTIN

2.457,38%0,88

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-0,12

a

Sedat Peker bilgileri nereden alıyor sorusuna cevap verdi!

Sedat Peker bilgileri nereden alıyor sorusuna cevap verdi! Uzun süredir içişleri bakanı Süleyman Soylu ve ekibini eleştiren ve kendisine yapılmış ve ailesine yapılmış olanlarla ilgili olarak bir çok açıklamaya yapan Sedat Peker bir çok kişinin merak ettiği; Sedat Peker bilgileri nereden alıyor sorusuna cevap verdi!

Peker ayrıca usta gazeteci Uğur Dündar için ise kendisi için yazmış olduğu mesaja ‘da cevap vererek teşekkür ettiği görüldü!

İşte Sedat Peker’in verdiği o cevaplar ve paylaştığı mesajlar

Kıymetli büyüğüm Sayın Sadettin Tantan, sizi her ne kadar yüz yüze tanımamış olsam da bütün Adapazarlılar, Kafkas asıllılar gibi çocukluğumdan beri hayranlık duyar, saygı beslerim. Yorumunuz doğrudur. Sizleri tanımasa da sizin ekolünüzden yetişmiş, devletin…

çerisindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları,Whatsapp yazışmaları ve resmi evraklar şahsıma ulaştırılmıştır.Kafkas kültüründe uğradığı haksızlık karşısında mücadele için bir yemin eden ve ölene kadar bu sözden dönmeyen savaşçıya“Abrek”ismi verilir.Söz namus. @sadettintantan

 

Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu güzel sözleri sizden duymak bana şeref. Ancak ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir söz verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim.
@ugurdundarsozcu

Beni küçültmek istediler. Onları öyle bir küçülteceğim ki hepsini kibrit kutusunun içine sokacağım. Unutmadan, şahsımla ilgili sözleriniz için sizi eleştirenler sadece sahte hesaplar ve troller.
@ugurdundarsozcu

sedat peker bilgileri nereden alıyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bu haber mahkeme kararı ile kaldırılmıştır.

HIZLI YORUM YAP