Nihal Olçok: Erdoğan'a 11 Haziran'da Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti | SİYASET
DOLAR

32,4841$% -0.03

EURO

34,7654% -0.65

STERLİN

40,5676£% -0.62

GRAM ALTIN

2.438,59%0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,15

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Nihal Olçok: Erdoğan’a 11 Haziran’da Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti

Nihal Olçok: Erdoğan’a 11 Haziran’da Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti

Nihal Olçok: Erdoğan’a 11 Haziran’da Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti iddiası siyaset aranasında düştü. Konuyla ilgili Halt TV ekranlarında konuşan Olçok’un iddiaları ise gözleri Erdoğan’a çevirdi.

DARBENİN SİYASİ AYAĞI ARAŞTIRILSINA RET OYU VERİLMİŞTİ

Ak parti ve MHP İyi partinin darbenin siyasi ayağının aratılması gerektiğini meclise sunmuş oylamada Ak partili vekiller ve MHP vekiller araştırılmasına karşı ret oyu vermişti.

Nihal Olçok, Eşi Erol Olçok ve Oğlu Abdullah Tayyip Olçok 15 Temmuz Hain darbe girişiminde kaybetmişti. 

Şehit Eşi ve Şehit Annesi olan Olçok daha öncede bir çok konuyla ilgili gündeme gelmişti. Erdoğan ‘ın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

251 kişinin ölümü mü senin çapını ve çapsızlığını gösterdi… Siz şaka mı yapıyorsunuz ya 12 yıllık hükümete kim darbe yapabilir? Sonuç olarak benim çocuklarım babasız kaldı. Benim evladım öldü. 15 Temmuz aydınlatılmadığı sürece bu ülkede hiçbir şey değişmez” dedi.

Erdoğan’ın ‘darbe olacağından’ 11 Haziran 2016’da haberinin olduğunu öne süren Olçok şunları söyledi: “Herkes 15 Temmuz’un kahramanlıklarına soyunuyor. Geçin karşıma. Ben çok istiyorum. 15 Temmuz kahramanı denilen insanlar karşıma geçsinler. Ne kaybettiler 15 Temmuz’da, ne eksildi hayatlarında? Kim benimle 15 Temmuz’u konuşabilir, çok istiyorum. Herkesle konuşuyorum, çevremdeki insanlar benden daha fazlasını bilmiyor. Benim daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

11 Haziran 2016’da Tayyip Erdoğan’a Şirin Ünal vasıtasıyla darbe olacağı haberi gitti. Niye kulağınızı tıkadınız? 24 Haziran’da doğum günü olan bir çocuğun öleceği 11 Haziran’da söylenmiş. Neyin acziyeti bu veya neyin özgüveni? Neye güvendiniz?” (HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Selçuk Bayraktar’ın ‘Harf Devrimi’ arşivini açtırdı: ‘En büyük darbe’

HIZLI YORUM YAP