Meral Akşener'den Çarpıcı Açıklamalar: İmamoğlu ve Yavaş Kaçtı | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Meral Akşener’den Çarpıcı Açıklamalar: İmamoğlu ve Yavaş Kaçtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak’taki bir programda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alarak, “Millet istiyor diye bu arkadaşları masaya götürdüm, ikisi de korktu” şeklinde konuştu.

Akşener, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Benim değil, milletin istediğini kabul etmediler. Dün bir aydınlanma yaşadım. Herkesin kaçtığı zamanda da oradaydım. Çoluğu ile çocuğu ile ilgilenen bendim. Gece yaşarışı arayan bendim. Boynumu eğdim, ağzımı açmadım. Millet istiyor diye bu arkadaşları masaya götürdüm. O masadan kovuldum ve ikisi de korktu. Benim değil, milletin istediğini kabul etmediler.”

Öte yandan, İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, parti içinde yaşanan istifaların “operasyon siyaseti” olduğunu iddia ederek, CHP’nin İYİ Parti’ye yönelik bir operasyon gerçekleştirdiğini söyledi. İstifa krizi, partinin içindeki gelişmeleri merakla bekleyenleri endişelendiriyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK parti ve MHP sayesin ‘de Türk vatandaşı olan Suriyelilerin sayısını Ali Yerlikaya Açıkladı

HIZLI YORUM YAP