Meral Akşener terörist Selahattin Demirtaş'a çay yanıtı! | SİYASET
DOLAR

32,4890$% -0.06

EURO

34,8162% -0.53

STERLİN

40,6448£% -0.5

GRAM ALTIN

2.439,82%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Meral Akşener terörist Selahattin Demirtaş’a çay yanıtı!

Meral Akşener selahattin demirtaş’ın çay ziyaretine cevap verdi. İyi parti lideri Akşener ceza evinde bulunan Selahattin demirtaş’a cevap verdi, daha önce açıklama yapan Selahattin demirtaş dışarıda olsam kahvaltı bile yapabilirdik, çay içerdik sözüne Akşener şu şekilde cevap verdi.

Haberin tamamını okumadım. Ama şunu söylemek isterim. Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var, kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız. Evin en yaşlısı tarafından karşılanır. Sonra kapıdan çıkıp gittikten sonra davanız devam eder. Güneydoğu’nun böyle bir özelliği var.”

Aktroller konuyu yanlış anlayınca ortalık karıştı; Aktroller olarak bilinen pelikancı medya (fetö ile bağlantılı olan hesaplar) hesapları ise konuyu akşener davasını sattı şeklinde paylaşımlar yapması ise bazı isimler de geçmişte türkün töresi olan konuya ilişkin olarak islam’da dahi buna müsade edildiğine cevap verdi.

iSLAM HUKUK’DA DÜŞMAN DAHİ OLSA MÜZEKARE EDİLEBİLİR, KONUŞULABİLİR. Dava ise devam etmelidir, Hz muhammed s.a.v savaşın şiddetli anlarında dahi düşmanla konuşmuş müzekare etmiştir, yine islam alimeleri ise verilen ikram geri çevrilmez demiştir. Yine başka bir, konu ise islam hukukun ‘da savaş esnasında kadın,yaşlı,bina,ağaç vb konularda dikkat edilmesi gerektiğini bunlara asla zarar verilmemesi gerektiğini belirtmiştir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mansur Yavaş berberlere yardım etmedi diyen akpartiliyi yerin dibine soktu

HIZLI YORUM YAP