LGBT'lilere müdahale eden polise CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan tehdit yağdı ! | SİYASET
DOLAR

32,3304$% -0.52

EURO

34,6447% -0.55

STERLİN

40,8372£% -0.28

GRAM ALTIN

2.409,17%-0,54

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,32

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • LGBT’lilere müdahale eden polise CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan tehdit yağdı !

LGBT’lilere müdahale eden polise CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan tehdit yağdı !

İstanbul Beyoğlu’nda devletin yetkilerini hiçe sayarak hiç bir izin almadan yürüyüş yapan LGBT’li bir grup ipne PKK lehine sloganlar attı. Kemal Kılıçtaroğlu’nun da fahri onur üyesi olduğu LGBT için CHP’li Tanrıkulu, polisleri hedef alarak, “Kolluk kuvvetini uyarıyorum, bugünler geçtikten sonra size kimse sahip çıkmaz”  ifadelerine yer verdi.

 

 

Beyoğlunda LGBT savunucuları  hiç bir kurum ve kuruluştan izin almadan yürüyüş yapmak istediler. İstanbul Valiliğinin aldığı karar sebebi ile polis, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde toplanan gruba gerekli müdahalede bulundu.

 

LGBT’Lİ GRUPTAN PKK SLOGANLARI

LGBT’li sapkın grup Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde izinsiz yürüyüş yaptı. Yürüyüşe katılanların PKK sloganları attığı görüldü.

CHP’Lİ TANRIKULU POLİSLERİ HEDEF ALDI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, müdahaleler sonrasında polisi hedef alan açıklamalar yaptı. İstanbul Valiliğinin koronavirüs nedeniyle aldığı toplantı ve gösteriş yasağını hiçe sayan Tanrıkulu polisleri, “Bugünler geçtikten sonra kimse size sahip çıkmaz, soruşturmalar ve davalar açılır. Bu nedenle yürüyüşlere engel olmayın ve düzen içerisinde yapılmasını sağlayın” sözleriyle tehdit etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker, Korkmaz Karaca ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kaseti hakkında!

HIZLI YORUM YAP