Kılıçdaroğlu'nun akla ayrıkı 'Boğaziçi' çağrısına AK Parti'den tepki | SİYASET
DOLAR

32,3636$% -0.24

EURO

34,7634% 0.04

STERLİN

40,5766£% 0

GRAM ALTIN

2.436,94%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.011,00%-1,58

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kılıçdaroğlu’nun akla ayrıkı ‘Boğaziçi’ çağrısına AK Parti’den tepki

Kılıçdaroğlu’nun akla ayrıkı ‘Boğaziçi’ çağrısına AK Parti’den tepki

Boğaziçi üniversitesinde devletin verdiği kararı polise ” defol üniversite bizim üniversitemiz diyen 20 kişinin sadece 7’si öğrenci olan terörist yapının eylemlerine ilişkin Kılıçdaroğlu akla ayrıkırı açıklamalar yaptı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Boğaziçi olaylarıyla ilgili gözaltına alınan terör örgütü üyelerine ‘Evlat’ diyerek çağrıda bulunmasına çok sert tepki gösterdi.

 

 

Boğaziçi olaylarında polis ekiplerine saldıran ve gözaltına alınanların terör örgütleriyle bağlantılı olduklarının ortaya çıkmasına rağmen Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye’nin evlatları’ diye tabir eder serbest bırakılmalarını istedi. Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına Mahir Ünal’dan yanıt geldi.

 

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “İçişleri bakanımız Süleyman Soylu, gözaltına alınanlardan 79’unun DHKP/C ve TKP-ML terör örgütü üyesi olduğunu açıkladı. Sanırım terör sevici Kılıçdaroğlu evlatları olarak bunları kastediyor. Öğrencilerimiz ise Türkiye’nin evlatlarıdır ve teröre karşı yanlarındayız.” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hisarüstü sakinlerinden Boğaziçili öğrencilere destek, gerilim yükseliyor!

HIZLI YORUM YAP