Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Anneleri'yle görüştü fakat bir grup annede görüşmek istemedi protesto etti! | SİYASET
DOLAR

32,5025$% 0.04

EURO

34,9733% -0.17

STERLİN

40,8021£% -0.19

GRAM ALTIN

2.442,41%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,27

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Anneleri’yle görüştü fakat bir grup annede görüşmek istemedi protesto etti!

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Anneleri’yle görüştü fakat bir grup annede görüşmek istemedi protesto etti!

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Anneleri’yle görüştü fakat bir grup annede kumpas kuruldu dedi? Kemal kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti gündem oldu, bir çok vatandaşın sorunlarını dinleyen kılıçdaroğlu bazı açıklamalar yaparak projelerin onayını beklediğini Erdoğan’ın onav vermesi durumunda projeleri hızlı şekilde yapacağını belirterek maliyetlerini belirtmişti.

Yaptığı ziyarete ilişkin ise Diyarbakır anneleri ile güvenlik sebebi nedeniyle otelde görüşen Kılıçdaroğlu’na bazı anneler eşlik ederek sorunlarının çözümünü istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Diyarbakır’a geldi. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Öğretmenevi’nde, terör örgütü PKK’nin elinde olduğu iddia edilen çocuklarına kavuşmak için nöbet tutan ve kamuoyunda “Diyarbakır Anneleri” olarak bilinen ailelerin temsilcileri ile buluştu.

Kılıçdaroğlu’nun Ayşegül Biçer, Raif Biçer ve Celil Bektaş ile görüştüğü bildirildi.

Görüşmede; CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel de yer aldı.

Bir grup anne’ de Kılıçdaroğlu’nu protesto ederek görüşme istemediklerini belirtti

Aileler, otele gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na, kendilerini ziyaret etmesi gereken yerin HDP il binası önü olduğunu söylemesi için iki temsilci aile seçtiklerini ama bunun görüntülenerek, sanki ailelerle görüşülmüş gibi lanse edildiğini ileri sürdü.

HDP il binası önünde açıklama yapan aileler, kendilerine kumpas kurulduğunu iddia ederek, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

kılıçdaroğlu için bir grup annenin ise HDP binasına gelerek görüşmesi gerektiğini belirterek Kılıçdaroğlu için HDP ile ortak dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ASAL’ın yaptığı en son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar: 6 partinin toplam oy oranı…

HIZLI YORUM YAP