Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan Amerika'ya kaçacak! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan Amerika’ya kaçacak! Gündeme bomba gibi düşen açıklama dünya basınında geniş yer buldu!

Erdoğan Amerika’ya kaçacak!

Kılıçdaroğlu kaçış planın ‘da Katar’a değil Amerika’ya kaçacağını açıkladı, TÜRGEV ve Ensar vakfına para aktarıldığını, milyonlar aktarılıp, Amerikan vatandaşına aktarıldığını açıkladı.

Erdoğan çık açıkla dedi.

Kılıçdaroğlu, Amerika’ya kaçış planını açıklaması sonrası gözler iki vakfa çevrildi.

  • “Sarı bürokratlar, sizler devleti kanun dışı talimatları uygulayarak adeta bitkisel hayata soktunuz. Kendinizi de bitirdiniz. Birazdan açıklayacağım şey, yolsuzluklara dikkat çekmek değildir. Bunları sağır sultanlar da biliyor. Amacım komaya sokulan bir devi uyandırmaktır. Size de bir iyilik yapıyorum, sizi de bu suç gemisinden indirmek istiyorum. Çok geç olmadan küçük cezalarla kurtulun. Çünkü hiç gündemlerinde yoksunuz. Onlar planlarını yapmaya devam ediyor, çok sayıda paralel hayatları var. Bugün ben içlerinden çok vahim birini açıklıyorum. Para akışlarının hepsi elimizde.”
  • “Bir vakıf kuruyorlar, ama Amerika’da. Neden Amerika’da? Ülkeyi Kataristana dönüştürenler Katar’a gider diye beklersiniz ya, biliyorlar ki o ülkelerde hukuk yok, ilk uçakta geri gönderirler bunları. Amerika kanunlarının arkasına ise saklanabilirler. Orası hukuk devleti. Kendileri için yeni bir Pensilvanya yaratma peşindeler. Ne yapıyorlar? Paravan bir vakıf kuruyorlar, başına bir Amerikan vatandaşını koyuyorlar, ama vakfın asıl yönetimi Erdoğan ailesinin üyelerine ait. Şimdi isim vermiyim. Şimdi bu paravan yapının izin için paraya ihtiyacı var. Türkiye’den iki vakıf seçiliyor. Öğrenciler için kurulmuş süsü verdikleri vakıflar. Bu vakıfların asıl var olma sebeplerini de şimdi öğrenceksiniz; TÜRGEV ve ENSAR.”
  • “Bu vakıflar başlıyor paraları bir Amerikan vatandaşına göndermeye. 20 milyon dolar, 10 milyon doar, bir TÜRGEV bir Ensar…Durmuyorlar. Para gönderme listesinin sonu yok. Hepsinin dökümü elimizde. Sevgili halkım 1 milyar lirayı şıp diye transfer ediyorlar Amerika’ya.”
  • “Ensarcım TÜRGEV’cim bu paraları size kim verdi, siz bu paraları siz nerden buldunuz? Bu dövizleri neden ABD’ye taşıyorsunuz. Paralel hayatlar kurma görevini size kim verdi?
  • “Gelelim Amerika’ya kaçmaya hazırlananlara. Yeni iktidarın sizi orada rahat bırakacağını mı sandınız. Erdoğan çık söyle, bu paravanın başında senin ailenden kim var? Ailenden kim gönderiyor bu paraları? Ve yine ailenden kim alıyor bu paraları Amerika’dan? Çık söyle.”
  • “Son olarak halkın belediyelerine sesleniyorum. Bu paravan derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu derneklerden kurtulmak isteyen evlatlarımızda sahip çıkın. Yurtlarınıza alın. Onlar suçsuz, onlar masum.”
  • “Emekliye bu yüzden para yok. Bu yüzde 1 litre süt 20 lira. Bu yüzden 4 milyon abonenin elektriği kesiliyor. Bu ülkede çoçuklar bu yüzden yatağa aç gidiyor. Uyan ey halkım artık uyan. Onlar kaçacak yerin yolunu yaparken, senin gidecek bir yerin yok. Bizim başka memleketimiz yok. Artık uyan, kaldır kafanı ve bize katıl “

Erdoğan derneklere aktarılan paralar ile ilgili vereceği cevap merak edilirken, bu paraların derneklere neden aktarıldığı akıllarda soru işareti bıraktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti CHP’li Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki verdi! Skandal dolu sözlere cevap gecikmedi…

HIZLI YORUM YAP