Kar Türkiye'ye saplandı! Peki ya depreme hazır mı güzel ülke Türkiye? | SİYASET
DOLAR

32,5768$% 0.14

EURO

34,8951% -0.3

STERLİN

40,7748£% -0.22

GRAM ALTIN

2.439,63%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.059,00%0,17

a

Kar Türkiye’ye saplandı! Peki ya depreme hazır mı güzel ülke Türkiye?

Kar Türkiye’ye saplandı! Peki ya depreme hazır mı güzel ülke Türkiye? Malum Türkiye’nin çeşitli yerlerinde olan fırtına kar esir aldı ülkeyi, Ulaştırma bakanlığı ise sanırım acemi olduğu için sadece Ankara’da olaya müdahale etmeye çalıştı, Allah’tan Erdoğan talimat Verdi’de gelebildi İstanbul’a..

Bu tesadüf mü elbette hayır, bana göre bir beceriksizlikten başka bir şey değil üzücü..

Beni okuyanlar bilir ben tarafsız bakarım, öyle kimseye de acımam neden acıyayım, oy veren benim. Hesabını da sormak boynumun borcu.. Devlete değil emaneten orada oturanlara yazıyorum bunu.

Mesele İstanbul değil sağ, sola En büyük havalimanı bizde diye hava atanların bugün Havalimanına çevik kuvvet gönderdiğini gördük, rezil olduk beyler rezil, Cumhurbaşkanının yerinde olsam ulaştırma bakanının görevden alırım.

 

Bakın ülkede yangınlar oldu insanlar belediyeleri suçladı sonra baktık ki uçaklar hangara çekilmiş.. Tesadüf mü hayır..

Bakın Sinop ve Kastamonu’da ,Giresun’da sel oldu neden? Doğal afet mi? tomrukların dere yatağına yığılmasından 80 kişi öldü göz göre göre.. Tesadüf mü hayır!

Bakınız sayın devlet büyükleri siyasi kavgalarınızı nerede ediyorsanız edin ama vatandaşı mağdur etmek kimsenin haddi değildir.

Sayın Ekrem İmamoğlu yemek yemişsiniz afiyet olsun da böyle bir günde kardeşim çıkmayın yemek yemeye bir zahmet, Zeytin ekmek ye.

Sayın ulaştırma bakanı sizde zahmet edip sorumlu olduğunuz yerlerde önlem alın işiniz bu, bu sebep ile maaş veriyor size devlet.

Ama asıl tehlike deprem!

Bugün, dün, önceki gün yaşananlar ne kadar hazırlıksız olduğumuzu bir kez daha gösterdi, doğal afet olmayacak deprem çünkü göz göre göre geliyor gelmekte olan. Peki ne yapılıyor! Hiç betona yatırım yapmaktan başka bir şey yapılmıyor. Yapılıyorsa görürdük haberlerini, Allah göstermesin İstanbul depreminde uzmanlar binlerce kişinin öleceğini söylüyor belki de milyonlarca kişi ölecek önlem var mı?

Yeşil alanların nasıl rezidans olduğunu gördük, Cumhurbaşkanı da dile getirdi bunu peki önlem alınıyor mu?

Hayır..

Yarın deprem olduğunda troller sosyal medyada Ekrem İmamoğlu mu suçlu diyecek?

Bunun vebali ağırdır, bana göre trol ordusu hangi partiden olursa olsun it sürüsüdür. Devletin veya siyasi çıkarları uğruna halkı yanlış bilgilendirmek tıpkı karda kışta olduğu gibi o günde olursa şaşırmam.

Her partinin partizanı vardır ama bu kadar ahlaksızını 3 gündür ilk defa görüyorum.

Geçmişte fetö için sosyal medyadan mesajlar atanlar vardı dünde karda kışta yine bana göre aynı zihniyet ortadaydı.

Umarım bu trol ordusuna önlem alınır. Daha doğrusu depreme önlem alınır.

Yazın yangın olacağı belli

kışın fırtına peki yarın deprem olacağı belliyken ne yapacağız menzil şeyhinden veya Mahmut efendi denen tarikat liderinden sanırım ben depremle konuştum gelmeyecek sözlerine kalmayız umarım.

Devlet büyükleri ve sayın bakanlar siz bir partinin elamanı gibi hareket ettiğiniz sürece yanan her mazlumun canını Allah sorar, o sorana kadarda millet sorar, Allah kimseyi insana muhtaç etmesin çünkü vallahi acımaz, billahi acımaz.

Siyasetin kavgalarını mecliste edebilirsiniz, bize kavga değil çalışan adamlar gerekiyor, hepiniz gidicisiniz. O koltuklar size bugün emanet yarın birileri gider, birileri gelir.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çok konuşulan Balıkçı restoranına giden Ekrem İmamoğlu videosu

HIZLI YORUM YAP