İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi! Protesto yapmak serbest mi tepkisi! | SİYASET
DOLAR

32,3586$% -0.07

EURO

34,8753% 0.14

STERLİN

40,6472£% 0.07

GRAM ALTIN

2.387,21%-0,39

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi! Protesto yapmak serbest mi tepkisi!

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi! Protesto yapmak serbest mi tepkisi!

İçişleri Bakanlığı’ndan ‘şampiyonluk’ genelgesi! Protesto yapmak serbest mi tepkisi! cadde ve sokaklarda kutlama yapılması yasaklanmasının ardından bir çok kişi ise yakın zamanda protesto gösterilere tepki göstererek çifte standart vurgusu yaparak kutlama yapacaklarını bildirdi.

Salgın hastalık nedeniyle tam kapanmanın olduğu günlerde, korona virüsü tedbirleri kapsamında şampiyonluk kutlaması için kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmemesi istendi.

BELİRLİ SAYIDA TARAFTAR ALINACAK!

Şampiyonluk kutlamaları ise kısıtlamaların ardından kutlanmasını isteyen iç işleri bakanlığı spor severlere uyarılarda bulundu ve tedbir alınacağını bildirdi. Sınırlı sayıda ise taraftar grubu ise maça alınacağı bilgisi verilirken, emniyet ekiplerinin cadde ve bölgelerde önlem alacağı bildirilirken, kurallara uymayan kişilere ceza yazılacak.

3 büyük takımında şampiyon olma ihtimali varken, en büyük aday ise Sergen Yalçının yönettiği Beşiktaş olarak görünüyor, averaj olarak Galatasaray’ın üstünde olan Beşiktaş 1-0 kazanması durumunda Galatasaray’ın 3 gol atması gerekecek. Fenerbahçe’nin ise iki takımın yıkılıp Galibiyet alması gerekiyor.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a helalleşme yanıtı

HIZLI YORUM YAP