İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: HDP'li Semra Güzel paket oldu... | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: HDP’li Semra Güzel paket oldu…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: HDP’li Semra Güzel paket oldu…

Bakan Soylu, Türkiye Büyük Millet Mevlisi Tarafınca dokunulmazlığı kaldırılan HDP Milletvekili Semra Güzel’in, sahte pasaport ve A.G. isimli göçmen kaçakçısıyla fare gibi Edirne’ye kaçarken yakalandığını rapor edildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile yapılan ortak çalışmada; Ankara Sulh Ceza Hakimliğince silahlı terör örgütüne üye olma suçlarından aranma kaydı bulunan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, Mehtap Şahan adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ile 59 D 606 plakalı araç ile Edirne istikametine giderken yakalandı. Güzel ile birlikte göçmen kaçakçılığı, resmi belgede sahtecilik, konut dokunulmazlığı ihlallerinden suç kaydı bulunan A.G. ve terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan kaydı bulunan F.D. simli şahıslar da gözaltına alındı” ifadelerine yer verildi.

BAKAN SOYLU TWİTTER’DAN DUYURDU

Bakan Soylu, “Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yakalandı” dedi.

TERÖRİST SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

2017’de Adıyaman’da öldürülen PKK’lı terörist Volkan Bora’nın cep telefonunda yapılan incelemede HDP Milletvekili Semra Güzel ile birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunmuştu. TBMM Genel Kurulunda, Semra Güzel hakkında hazırlanan dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin yapılan her iki oylamada dokunulmazlığın kaldırılması kararlaştırılmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 6’lı masaya mesaj! Kavganın gürültüsü her yerden duyuruyor….

HIZLI YORUM YAP