İBB terörist var iddiası boş çıktı inceleme tamamlandı! Süleyman Soylu ve Tevfik Göksu'nun iddiası yine boş çıktı! | SİYASET
DOLAR

32,4668$% -0.07

EURO

34,8319% -0.42

STERLİN

40,6440£% -0.39

GRAM ALTIN

2.451,23%0,63

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İBB terörist var iddiası boş çıktı inceleme tamamlandı! Süleyman Soylu ve Tevfik Göksu’nun iddiası yine boş çıktı!

İBB terörist var iddiası boş çıktı inceleme tamamlandı! Süleyman Soylu ve Tevfik Göksu’nun iddiası yine boş çıktı!

İBB terörist var iddiası boş çıktı inceleme tamamlandı! Süleyman Soylu ve Tevfik Göksu’nun iddiası yine boş çıktı! Geçtiğimiz aylarda İBB terörist var denilmesi üzerine Müfettişler gönderilmişti, Müfettişler incelemeyi tamamdı!

SÜLEYMAN SOYLU VE TEVFİK GÖKSU İDDİALARI ÇÜRÜDÜ!

Özellikle basında Ak partinin en başarısız belediyesi olarak kabul edilen Esenler belediyesi başkanı Tevfik Göksu’nun İBB terörist var çıkışı üzerine gözler Süleyman Soylu ‘ya çevrilmişti, Süleyman Soylu2da mecliste İBB terörist var çıkışına devam etmişti, Görev içerisinde İmamoğlu’da varsa tespit edilen tutuklayın demişti, İddialar inceleme olayları sürmesi ile bir çok medya kanalın ‘da Ak patiye e yakın kanallar İBB terörist var açıklaması yapmıştı..

İnceleme Tamamlandı!

İBB terörist var iddiası asılsız çıktı, gözler bu algı operasyonunu kimin yaptığına çevrildi, Süleyman Soylu ve ve Tevfik Göksu henüz bir özür dilemediler.

ibb terörist

Ne olmuştu?

İBB Meclisi AKP Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, 10 Aralık 2021’de ‘İBB’ye alınan 557 kişinin terörden kaydı olduğunu’ iddia etmişti.

Daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis’teki bütçe görüşmeleri sırasında ’33 bin personel alımı yapıldığını, bunun 557 kişinin terör örgütü bağlantısı olduğunu’ iddia etmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu Ak Partililere seslendi; sen önce git arabana koyduğun mazotun fiyatını indir!

HIZLI YORUM YAP