Hamza Yerlikaya sahte diploma ile nasıl Cumhurbaşkanı danışmanı oldu? | SİYASET
DOLAR

32,3511$% 0.02

EURO

34,8614% 0.07

STERLİN

40,5853£% -0.03

GRAM ALTIN

2.401,39%0,35

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%0,22

a

Hamza Yerlikaya sahte diploma ile nasıl Cumhurbaşkanı danışmanı oldu?

Hamza Yerlikaya sahte diploma ile nasıl Cumhurbaşkanı danışmanı oldu? günlerdir eleştirilen isim olan Hamza Yerlikaya ‘nın Cumhurbaşkanı danışmanı olması elentilere cevap vermemesi ve sahte diploması ile gündeme geldi.
Ak partili bakan ve vekillerin sessiz kaldığı olay sonrası henüz Milli eğitim bakanlığından veya Cumhurbaşkanlığı tarafından bir açıklama yapılmazken, kullanıcılar ise Atanamayan öğretmenler dururken lise diploması sahte olan kişinin nasıl danışman olduğunu soruyor.
Sahte lise diploması kullandığı ortaya çıkan Hamza Yerlikaya ile ilgili usta gazeteci Uğur Dündar dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP milletvekili Hamza Yerlikaya ile ilgili  Dündar yaptığı paylaşımda,

“Güreşte tüm rakiplerinin sırtını yere getirerek şampiyon olan Hamza Yerlikaya, sahte lise diploması ile kendisini tuş etti!.. Günün Sözü: “Bir kişiyi kendisinden başka hiçbir güç yok edemez!..” ifadelerini kullandı.

Hamza Yerlikaya’nın sahte diploma mahkeme kararı!

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak parti ile Cumhuriyet Halk Partisi birleşir mi? Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi

HIZLI YORUM YAP