Fatmanur Altun! Bizim kesim derken o kesim ne ki? | SİYASET
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Fatmanur Altun! Bizim kesim derken o kesim ne ki?

İletişim başkanı Fahrettin Altun beyin eşi sayın Fatmanur Altun bu günlerde çok Gündem’de ben o gündeme girmeden kısa bir eleştiri  yapacağım gerçekten iletişim başkanı Fahrettin Artun’un eşinin böyle bir mesaj yazmayı kendisine nasıl layık gördü anlamak istiyorum.

bizim kesim nedir? Ne yani şimdi bunu soran sadece bir kesimi mi ilgilendiren konu. Sanırım hanım efendi bunu sinirlenip yazdı gerçi siniri sanırım geçmedi ama İletişim başkanının eşi bu şekilde mesaj paylaşması doğru mu? O koltuk sadece siyasi bir partinin değil Bir’de bir başkanlığın koltuğu olduğu için bizim kesim, sizin kesim olmaz, olamaz. Size yapılan haksızlık varmı belki vardır o konuyu ‘da yargı belirlet elbet ama size yakışan bir mesaj olmadığını düşünüyorum, şahsen bir iletişim başkanını kişinin eşinin bu şekilde o kesim sizin kesim, bizim kesim gibi bir mesaj size yakışmadı.

Aynı şekil’de bunu bir başka siyasi kişinin eşi ‘de dese yanlış olur sizin mesajınızdan binlerce kişi etkilenir ve sonuç şu olur sizler, bizler bu da bu Güzel ülkeye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek devlet tek millet  açıklamasına kesinlikle ters olur.

Size yakışan konuyu daha şeffaf bir şekilde yazmanız ve açıklamanız olur, elbette siyasi bir görüşünüz olabilir fakat mesajınız ‘da bizim kesim ibaresi yanlış olduğunu düşünüyorum size yakışmadı. Edepsiz topluluk olan karşı taraf demişsiniz bu cümleler gerçekten bence bir sinirle yandığınızı düşünüyorum hanım efendi. Bu toplumun fertleri sizi bu şekilde görmek istemiyor emin olun. Elbette sizleri eleştiren kişiler olacak, elbette sinirlendiren kişiler olacak, elbette hakaret edecekler, elbette bam telinize dokunacaklar ama sizler aklı başında insanlarınız, sadece bir partiyi değil, bir kurumu ve devletin bir yerini temsil ettiğinizi unutmayın, tekrar ediyorum diğer konular benim zerre umurumda değil ama ötekileştirme yapmak veya sizin söylediğiniz söz ile öbür taraf karşı tarafa edepsiz topluluk demenizin size asla bir katkısı olmaz aksine başka milletlerin ve dış güçlerin işine gelir.

Saygı ve sevgilerimle umarım bu yanlış tutumu düzenlersiniz çünkü size yakışan bu olur. Gülen yüzünüz ve yaptığınız başarılı işlerle gündeme gelmeniz herkes için daha iyi olacaktır. Burdan şunuda belirtmek isterim bazı kişilerin Fatmanur Altun’a hakaret ettiği mesajlar var, o mesajların edepsiz kişiler olduğunu dile getirmek lazım eleştiri yaparken küfür ve hakaretten uzak durmak gerekir.

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Azerbaycanlı iş insanının FETÖ davasında, Mahsun Kırmızıgül tanık olarak dinlendi

HIZLI YORUM YAP