Erdoğan'ın Seçim'de en büyük rakibi kendi partisi! | SİYASET
DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

STERLİN

40,5695£% 0.07

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

a

Erdoğan’ın Seçim’de en büyük rakibi kendi partisi!

Erdoğan’ın Seçim’de en büyük rakibi kendi partisi! Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçime yaklaşırken, kendi partisinin onun en büyük engeli olduğunu düşünüyorum!

DANILŞMANLARI VE KADROSU TARİHİN EN KÖTÜ KADROSU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kadrosunun en kötü kadro olduğunu düşünüyorum.. Vekilleri yetersiz ve toplumda kabul gören kişiler olduğunu düşünmüyorum neden mi?

Geçmişe bakarsak Erdoğan ve millet vekilleri sokaklarda, köylerde rahatlıkla köylü ile iletişime geçebiliyordu, zaman, zaman tartışma olsa da bu kabul görmüş alışkanlık Erdoğan için çok önemliydi..

Artık bu görüş tamamen ortadan kayboldu..

VEKİLLERİ ÇOĞALDI AMA TOPLUMDA OYU ÇOĞALTAMADI!

Erdoğan’ın vekilleri mecliste ona sadık olsalar ‘da bana göre seçim yaklaşırken, ona büyük zararlar veriyor. Kendi içerisinde olan çekişmeler ne kadar gizlenmeye çalışılsa ‘da bunu toplum sosyal medyada görebiliyor.

Eski söylemler artık toplumda kabul görmüyor!

Erdoğan’ın danışmanlarının eski söylemleri, sabredin, az kaldı, yükseleceğiz, bayrak, ezan gibi söylemler ile artık oy alamayacak..

NEDEN Mİ?

Bu zamana kadar yapılanlara bakıldığın ‘da dış güçler söylemi oy aldırsa ‘da dış güçlerin isimlerinin açıklanmaması ve Erdoğan ‘ın geçmiş dönemde dış güçler söylemi artık daha aktif şekilde görüntüleme aldı. Basamakları çıkarken, ileriye dönük hedeflerine ulaşılmadı.

İHA, SİHA dışında elde kalan bir durumda yok.

Yıllardır sürekli çıktı denilen uçak, araba ise hayal kırıklığı..

Vekiller sadece sosyal medyada..

Ak Partili vekiller, RT ve Fav dışında ileriye dönük plan ve gayretleri ise maalesef Gündem’de bile değil. Kendi il ve ilçesinden seçilen vekillerin, kendi bölgeleri için projelerinin olmaması, toplumda görünüyor!

Oluşan ekonomik tablo, Sığınmacı ve ihvancı, tarikatçı bakış açısı ise azınlıklar ‘da kabul görmeye başladı.

Erdoğan seçimi nasıl kazanır?

İyi bir siyasetçi olan Erdoğan’ın kadroları onu alkışlamaya hazır olduğunu düşünürsek, dünün Erdoğan’ı bugünün Erdoğan’ın dan daha iyi oy alır. Bu sebep ile eskisi gibi görüşebilen, Partiler arasında iletişimi sağlayacak kadro onu yukarıya taşır, Kavga ile artık sadece belirli kişiler ona oy verecektir.

MHP Kadrosundan yararlanmalı!

Özellikle partisine gelen tepkilere bakıldığın ‘da MHP kadrosundan bazı kişilere bakanlık vermeli ve üzerine gelen tepkiyi indirebilmeli. Devletçi bir politika izlemeli, kendisi eleştiren partilere sakin cevap vermeli, kavgaları toplum içerisinde değil ‘de mecliste kapalı oturumlarda yapabilmeli.

Erdoğan’ın seçime kadar zamanı varken, kadrosunu değiştirmeli, sürekli aynı kişiler ile yola devam etmek ona değil, tüm birimlere zarar vererek kadrolaşmayı oluşturuyor, bu kadrolaşma ileride büyük bir acıya ev sahipliği yapacaktır..

Siyaseti siyasetçiler dışında kişilerin yapmasına mani olunmalı ki, asker dahi artık siyaset yapabilecek durumda bu tehlikeli görüş, yarın ileride büyük sıkıntı verecektir.

Sınır bölgesinde olan komşu ülkeler arasında barış bir şekilde gelmeli, iç ve dışarıdan gelecek tehlikelere karşı bu devletler ile arasında bağ güçlenirse ileriyi daha net görecektir.

Bu sebep ile tek başına yetersiz olduğunu düşündüğüm Erdoğan’ın doğru şekilde bilgilendirildiğini ve yönlendirildiğini düşünmüyorum.

Bunun sebebi her kelimeyi alkışlayan vekiller. danışman ve bakanlar.,

Bu yukarıda belirtiklerim toplumda konuşulan durumlar, fakat mecliste tek bir ak partilinin bunu konuştuğunu göremezsiniz, bu sebep ile seçimde büyük bir oy kaybı yaşayacak.

Yarın döviz kuru 8 Tl olsa ‘da bunun geçici olduğunu halk artık net şekilde görüyor, sığınmalardan dolayı tepkiler artarken, yaz ayında olacak sığınmacı videoları, taciz olayları da eklendiği ay varın gerisini siz düşünün, Bu kadro ile seçim kazanmak mucize olur.

Mucize gerçekleşir mi derseniz, mümkün değil..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Başakşehir Belediyesi borç batağında!

HIZLI YORUM YAP