Erdoğan'ı zorlayan seçmeni değil görev verdiği bakanlar! | SİYASET
DOLAR

32,5640$% 0.23

EURO

34,9626% -0.08

STERLİN

40,7735£% -0.12

GRAM ALTIN

2.448,38%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,46

a

Erdoğan’ı zorlayan seçmeni değil görev verdiği bakanlar!

Erdoğan’ı zorlayan seçmeni değil görev verdiği bakanlar! Uzun zamandır hiç olmadığı kadar kötü zamanlar geçiren Ak parti içinde suların durulmadığını görüyoruz. Çünkü.. Sedat Peker isimli şahsın söyledikleri oldukça etki etti siyasi arenayı bırakın artık resimleri, ufak videoları ve animasyonları yapılıyor..

Bu toplumu çok etkiledi, hal böyleyken aslında zorda kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu hep derim sevin veya sevmeyin görevini yapması için arkasına baktığında sağlam bir duvar görmeli, arkasında bir dağ olmalı ki dik dura bilsin..

Şimdi bir bakın Ak partili köşe yazarlarına yalakalık yaparak ne olduklarını görüyoruz, belirli bir yere kadar devamın ‘da sonrasında hep aynı senaryo, hep bir kepazelik.

BU İŞİN BU NOKTAYA GELECEĞİ BELLİYDİ!

İşin en kötü yanı ise görev verdiği kişiler için çok fazla iddia ortaya çıkması ve bunlar için ‘de bir işlem yapılmaması, bakın geçtiğimiz gün Ruhsar Pekcan isimli eski bakan soruşturulsun denildi Ak parti ev MHP hayır dedi şimdi bunu görüyor millet..

Peki son iddialara bakıldığın ‘da ne görüyorsunuz bu karanlık tablo içinde Erdoğan bakanlarının gevşekliklerini mi düşünecek yoksa nasıl ayağa kalkabiliriz nasıl birlik olabilir veya farklı şeyler düşünebilecek..

Mümkün mü bence değil..

Bu bakanların hepsi Erdoğan’ın ayağına takılıyor. Şimdi ‘de canan Kaftancıoğlu için zorla getirilme kararı çıktı bugün, dünde Rize’de ak partili oldukları saatler içinde anlaşılan grubu esnaf gibi gösteren gazeteler gördük yahu bunca oyun size dönecek farkında değil misiniz?

Canan Kaftancıoğlu’nu zorla getireceğinize ve dava açacağınıza haklarında bunca görüntü ve ses kaydı varken birilerine neden açılmadı bu karar neden evleri basılmadı? Neden olaydan kaç saat geçti? Ruhsar Pekcan isimli kendi bakanlığını dolandıran kişiyi neden zorla getirmediniz? Daha çok isim varda onları da soracak birileri..

Bana göre Erdoğan’ın seçmeni ikna etmesi kolay ama Bakanlarını ve görev verdiği kişileri ikna etmesi zor.. Sayın Cumhurbaşkanının etrafına bakıldığında şahsen güvenilir tek bir insan yok, var mı? Herkesin gönlünü kazanabilecek?

Allah aşkına Aklı olan tek bir kişi var mı? Bakın bakalım var mı etrafında..

Ak Partili Bakanların ve Vekillerin Hatta Trollerin geçim kaynağı kötü dil!

Evet bu konuda açıklık getirelim, Ak partili millet vekillerinin hangi birisi bir proje üzerinde çalıştığını gördünüz? Hangi birisi çıkıp kendi memleketinde herkesle görüşüp fikir aldı sorunları dinledi hiç birisi?

Geçim kaynakları ne biliyor musunuz son 10 sosyal medya mesajına bakın göreceksiniz, Bay Kemal, CHP Meral Akşener siz kimsiniz hdp PKK fetö mesajları başka?

Yahu bir millet vekili milletin sorunlarını partisine ve meclise sunmakla görevlidir sosyal medyada yazdığı sert ve mahalle karısı gibi mesajlar yazmak onların görevi değildir..

Önce millet sonra memleket!

Evet şimdi tüm bunlar olurken, işin içinde bu kadar iddia ve olay varken. Nasıl olacak her zaman derim Siyasi liderin başarısızlığı yoktur kötü bir yönetim vardır. İnsan hayal ettiği her şeyi yapamayabilir, Bu yüzden sağlam ve ahlaklı kişileri seçmeli, gerekirse aklı olan karşı taraftan dahi olsa onlarla anlaşabilmeli, Osmanlı ve Cumhuriyetin başarılı yıllarına bakın..

Kısacası Erdoğan’ı yakarsa bu bakanlar yakar görevde oldukları sürece! İşin öbür yanı dünya geneli nasıl bakıyor üleke dışarıdan bakan bir gözle bakarsanız utanırsınız.

Erdoğan’ın yumruğu vurmasının zamanı geldi de geçiyor bile..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener’den Rize İkizdere’ye destek ziyareti

HIZLI YORUM YAP