Erdoğan'dan Akşener'e: Daha neler olacak neler! Bunlar iyi günlerin Bay Meral Buradan Size Ekmek Çıkmaz! | SİYASET
DOLAR

32,4444$% -0.14

EURO

34,7704% -0.63

STERLİN

40,5802£% -0.58

GRAM ALTIN

2.439,64%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erdoğan’dan Akşener’e: Daha neler olacak neler! Bunlar iyi günlerin Bay Meral Buradan Size Ekmek Çıkmaz!

Erdoğan’dan Akşener’e: Daha neler olacak neler! Bunlar iyi günlerin Bay Meral Buradan Size Ekmek Çıkmaz!

Erdoğan’dan Akşener’e: Daha neler olacak neler! Bunlar iyi günlerin Bay Meral Buradan Size Ekmek Çıkmaz! Geçtiğimiz günlerde Rize İkizdere de köylüleri ziyaret eden ve Provokasyon ile karşılaşan ve Provokasyon yapan kişinin Ak partili olduğu anlaşılan olayla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan bir takım açıklamalarda bulundu ve Meral Akşener’e şu sözlerle yüklendi, bunlar daha iyi günlerin daha neler olacak neler dediği görüldü.

Erdoğan’a bir çok kişi tepki gösterdiği konuşma sırasında Meral Akşener’e Bay meral diye hitap etmesi ise gündem oldu!

Akşener’in ziyaretlerine devam edeceğim bilgisi gelmeye devam ederken, Akşener’in çevresine kimseden korkum yok, ben kimseye pabuç bırakacak değilim, alayı gelsin, korkanda onlar gibi olsun, ben haklının yanında durmaya devam edeceğim , kimse bana aba altından sopa gösteremez dediği iddia edildi.

Akşener’e Rize İkizdere köylüleri sahip çıkmıştı, ve şehir içinde ise Ak partili mensuplar tarafından protesto edilmişti, protestocuların Meral Akşener gelemden önceki görüntüleri ise kameralara yansımıştı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Meral Akşener’in İkizdere’de taşocağına karşı köylülerin mücadelesine destek verdiği sırada uğradığı sözlü saldırı hakkında konuştu. Erdoğan, “Rize’deki ders birinci, daha neler olacak neler” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şunları söyledi:

“Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli’nde de gerekeni yaptılar. Trabzon’a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez”

Kanyak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker Süleyman Soylunun “Tanırım” dediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile telefon görüşmesini yayınladı

HIZLI YORUM YAP