Erdoğan sokağı unuttu! Meral Akşener'in yükselişi! Erdoğan'ın çöküşü! | SİYASET
DOLAR

32,4546$% -0.12

EURO

34,8345% -0.5

STERLİN

40,6719£% -0.43

GRAM ALTIN

2.442,42%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%0,10

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erdoğan sokağı unuttu! Meral Akşener’in yükselişi! Erdoğan’ın çöküşü!

Erdoğan sokağı unuttu! Meral Akşener’in yükselişi! Erdoğan’ın çöküşü!

Erdoğan sokağı unuttu! Meral Akşener’in yükselişi! Erdoğan’ın çöküşü! Akşener Türk siyasetinin belki de en fazla küfür ve hareketlerine maruz kalmış, kendisi hakkında amansız algılar yapılmış, ailesine küfürler edilmiş, Tehdit edilmiş, evi basılmış kişilerinden önce gelen siyasetçisi arasında.

BİR AKŞENER DOĞUYOR!

Türk siyasetinin önde gelen her kişisi bilir ki sokağı unutan seçimi kazanmayı unutsun, Ak parti bunca zaman gezdiği sokakta artık rahat değil! Ak parti gittiği her yerde artık yüksek sesle yuhalanıyor hem de bir iki kişi tarafından değil bildiğin kalabalık bir millet tarafından.

Erdoğan’ın yanında olan siyasetçilerin güven vermemesi ise bunun en büyük nedeni. Erdoğan’ın saraya çekilmesi ile başlayan tek adamlık modeli, tarihi acıdan bitme noktasında, ardına bu kadar kişi almış Erdoğan’ın halktan kopmasının en büyük nedeni bana göre çevresi..

Yönetimi değil, çevresi, sırf o kızmasın diye belki de farklı anlatılıyor diyebilir çoğu kişi! Fakat gerçek böyle değil, Erdoğan asla görmüyor değil. Çevresinin bilinçsiz hareketi onu da rahatsız ediyor. Bu sebep ile zaman, zaman farklı söylemlerini farklı gün ve zamanlarda değiştire biliyor.

Örneğin Suriyeli meselesi..

Akşener bunu fırsat bildiği için ilk olarak sokağa indi, biliyor ki sokağa inip halk ile kucaklaşan her kişi, büyük bir oy alır. Bunu Ak parti çok iyi biliyor, bu sebep ile bazı kişiler sokakta tek başına tepki gösterse ‘de test tepti. Akşener geri adım atmadı ve daha fazla destek gördü.

Ona edilen her küfrü oya çevirdi, çevirmeye devam ediyor..

Bahçeli’de biliyor!

MHP lideri bahçeli bunu çok net görüyor ki o sebep ile evine dön çağrısı yaptı.. Bahçelinin seçimlerde Erdoğan ile hareket etmesi ile oyu daha fazla düşecek. Muhtemelen meclise girmesi için oyunu artıracak hamlesi yok.

Tek hamlesi kaldı “ya vaz geçecek, yada bakanlıklarda MHP kadrosu isteyecek zamanı az.”

Akşener tüm bunları biliyor, Örneğin Süleyman Soylunun altılı masada görüşmeleri biliyorum demesi, sizce normal mi? Elbette değil..

Akşener’in her yükselişi Ak partili seçmenin çıkış noktası

Akşener bir kadın olarak, duruşunu bozmadığı gibi tehditlere verdiği o ülkücü gelenekten yetişmenin kültürü ile sert tepki veriyor! Bir kadının yapması gereken duruş..

Gittiği her yerde coşku ile karşılanıyor. Halkın arasında, notlar alıyor, o notları kürsü de okuyor, önergeler veriyor.

“Şimdi bu Akşener’in oyu %10 demek yanlış, Akşener’in gönüller de oyu %25 ama sandığa ne kadar yansır bilinmez. Onun için yapılması gereken ise dik duruşuna devam etmesi, ekonomik sorunu daha geniş anlatması. ”

SURİYELİ POLİTİKASI İÇİN İMZA ALTINA ALIP İLK YAPILACAKLAR LİSTESİNE KOYMASI.

Kısacası Akşener’in her oyu Ak parti seçmenin den gelecek. Bu zaten böyledir, Bir kadını hedef tahtasına hangi parti koyarsa koysun kaybeder, türkün töresinde ve kültürün de kadını ezmenin, büyük sonuçları olur. Ak partinin sağ siyasetten ayrılıp ihvan siyasetçiliği yapmasının neticesi olarak Akşener doğmuştur, Yarın bir bakmışsınız Canan Kaftancıoğlu’nun da destekçisi çoğalacak.

Bir Meral Akşener doğdu, Hem de Ak partinin elleriyle.. Erdoğan’ın saraya çekilmesi, Halkın isteğini ve tepkisini duymaması Akşener ve diğer tüm siyasi partilerin oyunu artıracak.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Man Adası davasın ‘da skandal! Deliller toplanmadı! Hakime sert tepki!

HIZLI YORUM YAP