Ebubekir Sifil ve Cübbeli Ahmet Hoca Efendiye operasyon mu çekiliyor ? | SİYASET
DOLAR

32,2767$% 0.04

EURO

34,9792% -0.03

STERLİN

40,7516£% 0.23

GRAM ALTIN

2.459,96%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.000,00%0,00

a

Ebubekir Sifil ve Cübbeli Ahmet Hoca Efendiye operasyon mu çekiliyor ?

Ebubekir Sifil hoca efendi her seferinde İslam’a ve kutsallara saldırmakta geri durmayan ,en önce bayrak tutan villa sever Yılmaz Özdil’e hitaben diyanete çağrıda bulunuyor ve bu kişi bu kadar İslama saldırıyor ise cenaze namazı da saldırdığı İslamın nişanı olan camiilere gelmesin ve namazı kılınmasın diye teklifte bulundu…

 

Geçtiğimiz gün bir programa konul olan Yılmaz , “Ben şu an İzmir’deyim. Bize gavur İzmir diyorlar ama dua en çok burada tuttu. 3 günden beri burada yağmur var. Şimdi tabii önceki günkü yazımda da anlatmaya çalıştım. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde astronom bile çalıştırılıyor. Dolayısıyla bilimden uzak bir kurum değil. Dolayısıyla astronomdan haberdar olan bir kurumun meteoroloji biliminden haberdar olamaması mümkün değil.”  diyerek diyanet işlerinin duasını aşalayıcı sözler ile dalga geçmesi sonrası

Ebubekir Sifil hoca da bu twiti attı.

Bunun üzerine bende bu konulara meraklı biri olarak şöyle bir araştırma yaptım.

İslama ve islamın nişanlarına hakaret eden veya dalga geçenin ” İNANALAR” için hükmü nedir bu şirk’e girer mi ?

 

Bir de ne göreyim ;

“Ve muhakkak ki O, size Kitapta: ‘Allah’ın ayetleri ki, onların inkâr edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğinizde, bundan başka bir söze daldıkları zamana kadar onlarla beraber oturmayın; o takdirde doğrusu siz de onlar gibi olursunuz!’ diye bir ayet indirmiştir. Şüphesiz ki Allah, münafıkları ve kâfirleri cehennemde bir araya toplayıcıdır!” (Nisa, 4/140)

 

“Ayetlerimiz hakkında ileri geri konuşmaya dalanları gördüğün zaman ise, artık onlar ondan başka bir söze daldıkları zamana kadar kendilerinden yüz çevir! Buna rağmen şeytan bunu gerçekten sana unutturursa, artık hatırladıktan sonra o zalimler topluluğuyla beraber oturma!” (Enam, 6/68)

 

Yani bu ayetlere göre din ile dalga geçenler inan Müslümanlar için ” MÜNAFİK VE KAFİRLER ” diyor din ile dalga geçenler için. Şimdi bu insan da kendi ağızı ile Allah’a inanmıyorum dediğini görmesek bile zahir olarak hedef aldığı şey Allah’ın dini sembolleri ise Ayet ile sabit olmak üzere bu adamın cenaze namazı kılınmaz neden ? Dalga geçerek  ”MÜNAFİK VE KAFİRLER ”  için diyorsa İnanalar için o zaman burada

 

Ahmet Mahmut Ünlü namı diğer Cübbeli Ahmet Hoca Efendi’nin verdiği fetva da nasıl bir yanlış var ? Neye göre Ahmet hoca efendi hedef tahtasına konuldu ?

 

Geçtiğimiz dünler de ŞİA’yi sözde Selefilerin devletimize karşı silahlanıyorlar dikkatli olun !

İrak’ı , Lübnanı , Yemeni , Afganistan’ı bu şeref fakirleri karıştırdı. Bugün İsrail’den tehlikeli bir şeytan var ise bunlardır. Bunlar milletin karısını kızını kocalarınız dinden çıktı gelin biz size bakarız diye çağırıyorlar !

 

Bunlar IŞID kafası Allah (c.c) arşa oturmuştur (sümme haşa ) benim merdivenden indiğim gibi iner diyenler !

 

Bunlar Türkiye’yi kafir askeri kafir , polisi kafir görenler bunlar yarın öbür gün askerimize polisimize saldırır !

Bizleri kafir diyerek keserler ! Binlerce alimi kafir diye kestiler dedi diye bugün ” Namaz ile alay edenin namazı kılınmaz ” dedi diye hedef alınıyor. Hoca yine 12 ‘den vurmuş demektir.

 

Ya bu Ahmet hoca da çok akıllı adam o bu sebepten demedi altın bir şey vardır diye altın da bir şey arayanlar

HAYIRDIR !

HAYIRDIR !

Tanrı oldunuz Kalp mi okuyorsunuz şimdi de !?

Allah (C.C) oldunuz demiyorum çünkü Allah (C.C) özel isimdir.

Zaten Allah (C.c) tanıyan da kalp okuma niyetine girmez korkar böyle işlerden.

Adam olana fazla bile anlattık anlamayan da kendi bilir artık…

 

Son olarak bir ayet ile bitirelim…

“Ey iman edenler! Eğer imana karşı küfrü tercih edip seviyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi dahi gerçek dostlar edinmeyin! Artık içinizden kim onları o halde iken gerçek dost edinirse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir.” (Tevbe, 9/23)

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Said Nursi saçmalığı ve Tarikatlar insanları nasıl şirke götürüyor!

HIZLI YORUM YAP