Demek selefi dernekler silahlanmaya başlamış öylemi Cübbeli Ahmet efendi? | SİYASET
DOLAR

32,5846$% 0.29

EURO

35,0170% 0.11

STERLİN

40,8080£% 0.01

GRAM ALTIN

2.456,35%0,84

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%0,29

a

Demek selefi dernekler silahlanmaya başlamış öylemi Cübbeli Ahmet efendi?

Son günlerde Cübbeli Ahmet efendinim selefi dernekler silahlanıyor ben böyle bilgi aldım demesi gündeme oturdu. Asıl meseleye gelecek olursak millet cahil bundan aylar önce PKK hocaları var denildi! Bunu diyen kimdir? Şimdi sorun sadece selefiler mi? 25.000 den fazla silahın 15 temmuz darbe girişiminde kayıp olduğu söyleniyor. Bakın 1,2 değil 25.000 adet silah, tabanca da değil. Belli ki bu tüfek, otomatik silah. Şimdi Cübbeli efendi birşeyler duymuş derinlerden, ey Cübbeli sana diyen bunu devletin adamı değil mi? Sana neden diyor, sen kimsin? Devletin bir adamı değilsin, memuru değilsin sana kim hangi vasıfla devletin, MIT bildiği bilgileri sana hangi hakla veriyor, sadece selefi dernekler mi silahlanıyor bu ülkede. Darbeden sonra binlerce kişi silahlandı bu kişiler için başta Melih Gökçek ve bir grup millet vekili alalen silahlandık dedi? Hatta bunun için kanunda çıktı.

Türkiye’de sadece bir grup selefi var , fakat hepsi silahlanmaz. 2.000 kişi değil dernek olduğunu söyledi Ahmet, ey ahmet her bir dernekte 10 kişi olduğunu düşünürsen binlerce kişide silah olur? Peki bunca silahlı grup varken devlet mekanizması uyurmu? Oyun mu oynuyor?

Şimdi değerli okullar Cübbeli Ahmet kelime oyunu yaptı. Bu açıktır. Devletin hiçbir bilgisini, hiçbir gizli operasyonu Cübbeli Ahmet gibi kişiler bilemez, bilmeyede hakkı yok. Bunu iç işleri bakanı bilir. Ben halk olarak Süleyman beyi tanırım.

Belli ki bir kısım kişiler operasyon yapmak için Cübbeli Ahmet denen kişiyi kullanmışlar. Olabilir fakat bu basit bir olay değil, Cübbeli devletin görevlisi değil. Ben herkesle görüşüyorum demek ne demek? Bu gibi işler insanın başına her türlü belayı getirir. Özelikle ilmi olmayana bu kadar hörmet ediliyorsa bir yanlışlık var demektir.

Sadece selefi bir kısım gruplar değil, tüm tarikat, cemaat, parti organları boy,boy resimler çekinip silahlı paylaştı. Bunlara kimse ses çıkarmadı. Bakın bu kişiler ileride size bir fenalık yapacak, can yakacak, Ocak söndürecek. O gün biz hata ettik demek geç olacağı gibi, Allah’ın gazabına uğrarsanız.

Öncelikle devletin sırları alalen YouTube üzerinde paylaşılıyor, bilgiler ortaya dökülüyor, sonrada operasyon yaparız deniyor. Peki bu silahlı grup bu silahları gömse ne yapacaksın? Böyle operasyon mu olur! Çocuk olsa inanmaz. Sayın Ahmet bildiklerini anlatmak görevin de, alalen show haline dönüştürmek seni hoca değil showmen yapar Ahmet.

Umarım devletin tüm kadrosu bu cubbelinin bilgisi dahilinde olan bilgilerden önceden haberdardır, eğer değilse burada zafiyet vardır. O halde zafiyeti sağlayan açığı olan istifa etmeli. Cubbelinin bilip devletin sonrasında haberdar olduğu melekler eşliğinde gelmedi, cinlerden de gelmediğine göre, devletin içinde bir zafiyeti olduğu orataya çıkıyor, beyler devlet hepimizin devleti, millet hepimizin arkadaşı. Lütfen bu tür gruplara karşı muhbirlik yapanları ve alalem toplumda kaos çıkaran sümüklü sakallı hadsizleri susturun.

Onca birim varken, onca adam varken, onca kişi varken, bu neyin nesidir. Bu neyin algısı. Herkes yesede ben bu oyunu yemen. Devlet tektir, derinide milletir.

 

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener ve Kemal Kılıçtaroğlu tutuklanacak

HIZLI YORUM YAP