Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara mesajı | SİYASET
DOLAR

32,3346$% 0.16

EURO

35,1743% -0.04

STERLİN

41,1313£% -0.02

GRAM ALTIN

2.240,05%-0,14

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,05

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ankara mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ankara mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın başkent oluşunun 97.yıl dönümünü kutladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’nın 13 Ekim 1923’te başkent ilan edilmesinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Erdoğan mesajında , “Milli Mücadele döneminde ve Türkiye Cumhuriyeti’nin inşası sürecinde tarihi bir rol oynayan Ankara, bugün de başta milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisimiz olmak üzere kritik kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaparak ülkemiz için önemli konumunu sürdürmektedir.

Geçmişte küçük bir yerleşim yeri olan Ankara, Cumhuriyetimizin gelişme ve ilerleme mücadelesine ortak olmuş, sanayi, eğitim ve altyapı imkanlarıyla Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri haline gelmiş ve dünyanın önde gelen başkentleri arasına adını yazdırmıştır.

Bu onurlu ve anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor, Ankara’nın başkent ilan edilişinin yıl dönümünü kutluyor, vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Tevfik Göksu : AK Partili İBB ile CHP’li İBB’nin farkı

HIZLI YORUM YAP