CHP'den AK partiye cevap: Katar’a satılan varlıklarının encamını perdelemek için troll ağzıyla konuşuyorlar | SİYASET
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • CHP’den AK partiye cevap: Katar’a satılan varlıklarının encamını perdelemek için troll ağzıyla konuşuyorlar

CHP’den AK partiye cevap: Katar’a satılan varlıklarının encamını perdelemek için troll ağzıyla konuşuyorlar

Ak partiye yakın medyanın durumuna CHP üyeleri ve Siyasiler cevap vermeye devam ediyor, Katara satılan yerleri savunmakda trollere düştü diyen CHP vekilleri, acınacak haldeler dediği görüldü, Erdoğan madem çok meraklıydı satmaya ihalesiz olarak neden verdi? İhale yappsaydın ya neden yapamadın diye sordu Erdoğan bu soruya cevap vermedi.

İşte CHP’in söylediği sözleri

CHP’li Faik Öztrak:’tan Ali Mahir Başarır’a açılan soruşturmaya tepki: Sayın Başarır neyi kastettiğini katıldığı programda defalarca açıkladı ama AK Parti Sözcüleri Katar’a satılan varlıklarının encamını perdelemek için troll ağzıyla konuşmaya başladılar.

Türk milleti Ali Mahir Başarır ‘ın YANINDA! #Korkmuyoruz CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır

üzerinden yapılmak istenilen korkutma, yıldırma, susturma operasyonuna karşı Sn. Başarır’ın yanındayız. ” Tank Palet Fabrikası namustur, ordudur, Türkiye’dir. “

Millete salgınla ilgili YALAN söylediniz,gerçekleri örttünüz; Ama CeHaPe Esnaf kan ağlıyor,dişe dokunur destek vermediniz; Ama CeHaPe Ekonomiyi batırdınız,tüm varlıklarımızı sattınız; Yine CeHaPe Milleti böldünüz,birbirinden nefret ettirdiniz; CeHaPe ANLAŞILDI; Sizi CHPgötürecek!

 

Sarayın Trolleştirdiği Zihniyete karşı, Milletimizin Özkaynaklarını Savunmaya Devam Edeceğiz. #TankPaletVatandırSatılamaz Yabancılara ve Yandaşlara Peşkeş Çekilemez Diyeceğiz.

Vekilimizin Sözlerini Çarpıtan Zevat, Tarih Önünde ve Halkımızın Vicdanında Mahkum Olacak.

Aklı başında her insan, milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’ın malum programda ülkesinin bağımsızlığına sahip çıktığını anlar. Nokta.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’de şiraze İYİ’ce kaydı

HIZLI YORUM YAP