Camilerde olan tehlike! Camiler siyasete aracı olmamalı! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Camilerde olan tehlike! Camiler siyasete aracı olmamalı!

Camilerde olan tehlike! Camiler siyasete aracı olmamalı!: Bir çok konuda farklı bölge ve yerlerde cami içinde yapılan siyaset günümüzde oldukça arttı. Özellikle dış devletlerin istihbarat aracısı olarak kullanılması ise günümüzde oldukça etkili odluğunu söylem ek gerekiyor.

Cumhuriyetin kuruluş aşamasında bazı radikal grupların Türkiye’ye karşı propaganda yaptığını bilmeyen yoktur!

Özelikle iktidar partisinin yani Ak parti ve Ortağı MHP2nin bu amaçla önlem alması gerek.

Yakın zamanda Sezen Aksu ve Cumhurbaşkanı arasında bazı haberlere şahit olduk, Cumhurbaşkanı ona demedim dese de arada geçen zaman içerisinde bir çok cami imamı olan kişilerin kendi cami içerisinde tehditkâr sözlerine şahit olduk.

Unutulmamalıdır ki Camiler siyasetin aracı olduğunun bedelini Türkiye öder!

Eskiden cami içlerine siyasetçiler geldiğinde fotoğraf makinaları alınırdı, Çünkü orası özel bir alan, gördüğümüz üzere Cumhurbaşkanı Cuma namazında konuşurken Telefon ile çekilmiş görüntüsü sosyal medyaya yansıdı, buradan gaz alıp binlerce kişi Sezen Aksu’yu hedef almış hatta evinin önünde bir kişi, polis kayıtlarına göre sahte polis kimliği vb suçlardan ceza yemiş birisi eylem yapmıştı, Sezen Aksuya yönelik.

İslamiyet’te gösteriş yoktur!

Cami içerisinde kişi Namaz esnasında Allah c.c en yakın alandır, orada olan Fotoğrafçılar ve kameramanlar oranın şevkini kırmakla birlikte bunları kendi amaçları doğrultusunda kullanabilirler, ve kullandılar bana göre, Derhal Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu dikkate alıp önüne geçmeli, çünkü bazı tarikatların bunları farklı amaçla kullanıp yarın farklı bir oluşumla birlikte hareket ederek son derece büyük zararlar oluşturabilirler, Gördüğüm akdarıyla önü alınmayan bazı tarikat ve cemaatler bunları kullanıyor ve uyduruk sözler ile birlikte farklı kişileri hedef haline getiriyor!

Umarım bu Cami içinde olanlar siyasete maruz kalmaz, yoksa camiler ileride sadece show aracı olarak kullanılır.

Buna göre bazı partizan ve radikal gruplar bazı siyasetçilerin gittiği camiye show için gitti diyecek kadarda alçalabilirler!

Amaçları ne?

Elbette Türk devletine zarar vermek ve farklı terör gruplarının önünü açmak.. Müdahale şart!

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu İhaleye fesat karıştıran Ak partilileri makamın ‘da ağırladı!

HIZLI YORUM YAP