Barış Gücü kurulmalı diyen Fatih Erbakan, bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı | SİYASET
DOLAR

32,4362$% -0.03

EURO

34,8460% 0.23

STERLİN

41,0994£% 0.86

GRAM ALTIN

2.434,61%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.971,00%-1,33

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Barış Gücü kurulmalı diyen Fatih Erbakan, bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı

Barış Gücü kurulmalı diyen Fatih Erbakan, bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı

“Kudüs için TSK öncülüğünde ‘Barış Gücü’ kurulmalı” diyen Fatih Erbakan, bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı” Ak parti ile arasında olan bağın kuvvetlenmesi için çalışmalarına devam eden Rahmetli Erbakan’ın oğlu bir çok tepki ile karşılaşmıştı. Daha öncede kadınlar için yaptığı açıklamalar karşısında tepki toplayan çiçeği burnunda olan Fatih Erbakan’ın askerliğinin bedelli olarak yaptığı ortaya çıkınca kendi seçmeninde tepki toplamaya başladı.

Tele1’de yer alan habere göre, askerliğini 2012 yılında para ödeyerek ‘bedelli‘ yapan Erbakan, İsrail’in Mescid-i Aksa’da saldırısına ilişkin, şunları söyledi:

“Gün artık konuşma günü değil, icraat günüdür. İslam İşbirliği Teşkilatı, Türkiye’nin çağrısıyla acil olarak tekrar toplanmalıdır. Filistin Devleti’nin talebiyle, Filistin Devleti’nin başkenti Kudüs’e yapılan saldırıları sonlandırmak üzere acilen TSK öncülüğünde bir barış gücü oluşturulmalıdır. Bağımsız devletlerin kendi topraklarına yabancı güçleri davet etmesi uluslar arası bir haktır ve bu hak Filistin Devleti tarafından acilen kullanılmalıdır. Oluşturulacak Barış Gücü’ne en büyük desteği ve katılımı da TSK sağlamalıdır.”

Oy oranının %0,03 olarak bilinen Fatih Erbakan’ın gelişen tepkiler ile birlikte %0,01 olacağı iddia edildi, Fatih Erbakan’ın neden askerliğini bedelli yaptı açıklaması karşısında henüz cevap vermezken, bedelli kelimesini kullananlara siz Siyonizm uşağısınız gibi tehdit mesajları atan partiye yakın isimler olduğu sosyal medyada görünüyor.

Bir çok cemaat ve tarikata yakın olan Fatih Erbakan’ın ihvan siyaseti kurmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti.

Fatih Erbakan ayrıca Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını istediği iddia edilmişti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu cumhur ittifakının 3. Ortağını açıkladı! Ak Parti’de sular durulmuyor!

HIZLI YORUM YAP