Avrupa'da yaşanan sözde İslami terör neyi hedefliyor ? | SİYASET, DÜNYA, GÜNDEM
DOLAR

32,3694$% -0.35

EURO

34,6721% -0.41

STERLİN

40,5524£% -0.42

GRAM ALTIN

2.389,91%-1,34

ÇEYREK ALTIN

3.924,00%-1,71

a

Avrupa’da yaşanan sözde İslami terör neyi hedefliyor ?

Avrupa’da yaşanan sözde İslami terör neyi hedefliyor ?

 

Son dönemler de Doğu Akdeniz ve Libya içerinde Darbeci Terörist Hafter’in ülkeden tekme tokat gönderilmesi ile başlayan Afrika krizi karşımıza Fransa’yı çıkardı.

Hafter kuklasını Libya’dan tekme tokat gönderen şerefli TSK bölgedeki tüm oyunları alt üst etti. Bunu ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübeli dünya siyaseti ile Libya’da ve yıllardır Türkiye olarak desteklerimizi Allah’ın izni ile hiç bırakmadığımız Afrika da dengeleri değiştirdi. Bu denge merkezinde Afrika’yı iliklerine kadar bir vampir gibi sömüren Fransa yani CFA Frang’ı vardı. 76 yıldır sömürgeci düzenin CFA frangı ile sürdüren ve milyar euro/dolar’ı Fransa’ya getiren Afrika .

 

Kirli ve büyük düzenin yıkılış sesleri artık gelmeye başladı. Bununla birlikte Fransa Doğu Akdeniz kıyılarına en büyük uçak gemisini gönderdi, dibimize bekleyen fino köpeği Yunanlara destek verdi ve desteğinin karşılığını yine milyon Eurolarla aldı fakat Türkiye’den bir kıl bile koparamadı. Bu da sömürge ülkesi Fransız’ın ve Fransa’yı yöneten kuklacıyı çıldırdı.

eee bununla kalmadı tabi.

Baktı ki Türkiye’ye dış müdahalede bulunduramıyor ne NATO’su ne Amerika’sı Ekonomik saldırıdan başka elinden hiç bir şey gelmiyor, şeytani planı devreye soktular.

 

Yeni Plan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı terörist radikal gruplarla bir arada dünya kamuoyuna sunmak oldu !

Peki nasıl Erdoğan’ı Radikal gruplar ile bir araya getireceklerdi ?

İşte Planın ilk bölümü devreye sokuldu….!

Fransa Peygamber Efendimizin sözde karikatürlerini devlet binasına ve en işlek caddelerdeki binalara yansıtarak ile adımı attı. Erdoğan’ın fıtratını bilen, Erdoğan’ın ve tüm inanların yumuşak karnı olan dini İslam’a saldırması ve Erdoğan’ın tepkisini ortaya çıkarması ile ilk adım gerçekleşmiş oldu.

Bunun üzerine Başkan Erdoğan konuşmasında bu şekilde ilerlemeyin bakın bu kargaşa çıkartır siz namussuz şerefsizler yüzünden ortalık karışır dedi ve olayların ikinci bölümü Şeytani akıl tarafından uygulamaya geçildi.

Peki ne oldu ?

Fransa da karikatürler yayınlandı bir tane kendine öğretmen denen müsvedde ortaya çıktı okulda bu karikatürleri yayınlayarak bunun adına düşünce özgürlüğü dedi ve bir süre sonra kafası kesildi.

Sonra bir gösterici çıktı yine sözde karikatürler ile sokaklarda insan haklarını çiğnerken bir Müslüman inancı değerlerine saldıran Fransız kadına bir tokat attı !

Olaylar ardı ardına kesilmeden dünya çapında yaygınlık göstererek , Viyana’da Seitenstettengasse synagoge saldırı gerçekleştirdi…

 

Bunun üzerine dünya basını , paralı medya silahşorları ve bağzı Liderler bu saldırıların dünya çapında başkan Erdoğan’ın konuşması sonrası gerçekleştirdiğini ve Dünya’da tüm Müslüman ülkelerin bir şekilde sindirildiğini tek ayakta kalan ülkenin Türkiye olduğunu söyleyerek artık Erdoğan’ın güdümünde olduklarını dünya kamuoyuna lanse etmek istiyorlar ve bu isteklerin vazgeçmişler değiller.

Aslında tek doğru söyledikleri dünya üzerinden sindirilemeyen tek güç Müslüman ülkesi olan Türkiye olduğu. Dünya kamuoyuna lanse etmek istedikleri Türkiye radikal sözde İslam terör örgütlerinin yeni yönetici konumuna sokmak istemeleri. Çünkü bu şekilde lanse ederlerse dünya çapında müdahale kaçınılmaz olacaktı.

Şuan Devreye sokamadıkları NATO, Amerika , Derin İngiltere ve diğer örgüt ve ülkeleri devreye sokacaklar ve dış müdahale gelecek.

UYAN MÜSLÜMAN UYAN HEDEF TÜRKİYE HEDEF ERDOĞAN!

Bunun ardın dan dünya basınına bu yönde demeçler veren CIA artıkları ve FETÖ/PDY’li teröristler hep bir ağızdan aynı sloganı atarak dünya da sözde radikal İslam’ı artık Erdoğan yönetiyor İstedikleri yerde suikast istedikleri yerde eylem yaptıra bilir dikkat demeye başladıklarında tüm taşlar yerine oturuyor ve yapılmak istenen operasyon vücut bulmuş oluyor…

Zihnin At Gözlüğünü Çıkarmadıkça Ülke Elden Gidiyor…

 

Kurucu: Raif YAVUZYILMAZ

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Depremden bizi kim koruyacak?

HIZLI YORUM YAP