Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul'a engelleme! Semra Kuytul Ankara konferansı yasak! | SİYASET
DOLAR

32,3857$% -0.17

EURO

34,7807% 0.08

STERLİN

40,6505£% 0.17

GRAM ALTIN

2.439,88%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.022,00%-1,29

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’a engelleme! Semra Kuytul Ankara konferansı yasak!

Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’a engelleme! Semra Kuytul Ankara konferansı yasak!

Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’a engelleme! Semra Kuytul Ankara konferansı yasak! Geçtiğimiz günlerde Adana’da yaşanan Furkan Vakfı olayından sonra Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’un Ankara Konferansına yasak verildiği ortaya çıktı!

Konferansı yapmak için salona gitmeye çalışan Furkan Vakfı kadınlarının önü kesildi araçlarının önüne ise yasak gerekçesi ile kapan atıldı!

YASAK VAR GİREMESİNİZ!

Konferans salonuna gidemeyen Furkan Vakfı üyelerinin polis tarafından engellediği ve yasak olduğunu bildirildi! Emniyet ekiplerinin ise bölgeye girişleri kapatması ve güvenlik önlemi aldığı ise kameralara yansıdı.

HEM ANKARA GİRİŞİNDE HEM DE SİNCAN’DA POLİS ENGELİ

Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul, Ankara’nın Gölbaşı ilçesi üzerinden Ankara’ya girerken de trafik polisleri tarafından engellendi. Engellenmesinin ardından farklı bir rotadan Ankara’nın Sincan ilçesine ulaşan Semra Kuytul, sonra da Sincan’da bulunduğu bölgede abluka altına alınarak sohbet programının düzenleneceği salona ulaşılmasına engel olundu. Kuytul, Sincan’da salona ulaşmadan engellenerek bulunduğu bölgeden hareketinin önüne geçildi.

POLİS, SEMRA KUYTUL’UN ARACININ ÖNÜNE KAPAN ATTI

Semra Kuytul’un sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre ise aracın önüne tekerlerinin patlaması için kapan atıldığı bile görüldü. Semra Kuytul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara’ya bomba ile gelmedim.. Arkadaşlarımın bana çiçek vermesine bile izin vermediler.. Çiçeklerimizi bile kırdılar.. Hala polis nezaretinde bekletiliyorum…” ifadelerini kullandı.

KARŞILAMA YAPMAK İSTEYEN ÜYELEREDE POLİS ENGELİ

Semra Kuytul’u karşılamak isteyen Furkan Vakfı üyeleri de Sincan Ayaş yolu üzerinde bulunan Harikalar Diyarının önünde polis ekipleri tarafından engellenerek karşılama yapılmasına izin verilmedi. Vakıf üyelerinin içinde bulunduğu araçları durduran polis ekipleri araçların hareket etmesine izin vermezken, karşılama yapmak isteyen üyelerin 2,5 saat boyunca hareket etmesi engellendi. Üyelerin sohbet programının yapılacağı salona gitmesine izin verilmiyor.

Konuyla ilgili ise Furkan Vakfı üyeleri Süleyman Soylu ve ekibine tepki gösterdi!

Sosyal medyaya yansıyan yazılarda ise Süleyman Soylu tarafından bunun yapıldığını belirten  Vakıf üyelerinin Süleyman Soylu ‘ya tepki gösterdiği sosyal medyaya yansıdı. Süleyman Soylu ise Furkan Vakfı üyesi Kadınlara için henüz bir açıklama yapmazken, olayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kulağına gitti ve Erdoğan’ın bu işi çözün dediği belirtiliyor! Erdoğan2ın bu tarz durumlardan son zamanlarda rahatsız olduğu ve çevresine ise bu görüntüler bana ve partiye zarar veriyor dediği iddia edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapabileceği belirtiliyor!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu Ergenekon Balyoz Kumpası açıklaması! tazminat ödenecek! Yok öyle oldu bittiler!

HIZLI YORUM YAP