Ak Partili Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın cinsel içerikli kaset skandalı! | SİYASET
DOLAR

32,4457$% -0.14

EURO

34,7461% -0.68

STERLİN

40,5926£% -0.58

GRAM ALTIN

2.438,02%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Partili Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın cinsel içerikli kaset skandalı!

Ak Partili Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın cinsel içerikli kaset skandalı!

Ak Partili Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın cinsel içerikli kaset skandalı! Ak partinin en önemli belediye başkanlarından olan Lokman Çağrıcı görevinden istifa etti! Lokman Çağrıcının cinsel içerikli kaset skandalı için tehdit edildiği iddia edilmişti!

GÖREVİNDEN AYRILDI!

Ak Parti’de cinsel içerikli kaset skandalından sonra belediye meclisi yeniden toparlandı ve yeni belediye başkanı seçilmesi kararlaştırıldı! Lokman Çağrıcı için daha öncede bir çok iddia ortaya atılmış fakat soruşturma yaşamamıştı!

Lokman Çağrıcının cinsel olaylardan dolayı istifası ise Ak Parti’de bir çok sorunun olmaya başladığı ve ilerleyen seçimde oy kaybının artması ile devam edeceği düşünülüyor!

Süleyman Soylu ise cinsle içerikli konu hakkında henüz açıklama yapmadı! Gözler ise Erdoğan ve ekibine çevrildi!

 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 15 yıldır yürüttüğü görevinden istifa etti. Dün Twitter hesabından bir açıklama yapan Çağırıcı, “Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerekçesiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde, görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13 Nisan 2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım” dedi.

YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR

AKP Grubu’nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, yeni başkanı seçmek için toplanan Bağcılar Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada ipi göğüsleyen aday oldu. Seçimde Abdullah Özdemir 37, İYİ Parti’nin adayı Hafize Ayşe Çelebi ise 5 oy aldı. Bağcılar Belediye Meclisi’nde yapılan seçimin ardından Belediye Başkanlık makamında devir teslim töreni yapıldı. Önceki Başkan Lokman Çağırıcı, yeni Başkan Abdullah Özdemir’e görevi devretti.

NE OLMUŞTU?

Bağcılar Belediyesi’nin 15 yıldır başkanlığı yürüten Lokman Çağırıcı, “kalp rahatsızlığı” gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Başkan Çağırıcı, istifasını Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu.

Çağırıcı’nın istifasının perde arkasında, cinsel içerikli görüntüleriyle tehdit edilmesine ilişkin bir soruşturmanın yattığı iddia edildi. Ancak Çağırıcı, iddialar ile ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı.

ABDULLAH ÖZDEMİR KİMDİR?

Özdemir’in siyasete 2006 yılında AKP Bağcılar İlçe Gençlik Kolları’nda başladığı belirtildi. Abdullah Özdemir, 11 Kasım 2007 tarihinde II.Olağan ve 14 Ağustos 2011 tarihinde AKP III. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerinde Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevlerine seçildi.

Kaynak: son DAKİKA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Murat Bardakçı’dan İyi parti lideri Akşener’e “Medenî Bilgiler” kitabı tepkisi: Kendi ayağına sıkıyor…

HIZLI YORUM YAP