Ak parti ve MHP Esnafa ve Halka vermediği desteği Tunus'a verdi bu nasıl iş! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak parti ve MHP Esnafa ve Halka vermediği desteği Tunus’a verdi bu nasıl iş!

Ak parti ve MHP Esnafa ve Halka vermediği desteği Tunus’a verdi bu nasıl iş!

Ak parti ve MHP Esnafa ve Halka vermediği desteği Tunus’a verdi bu nasıl iş! Ak parti ve küçük ortağı MHP yapmış olduğu işlerle gündemde tartışılmaya devame diyor halka ve esnafa verilmeyen destekler Tunus ve diğer ülkelere gidiyor! Ak partinin bu politikası ise Halkta oy kaybına neden olduğu söyleniyor, esnafın zarar ettiği bir çok kişinin işsiz ve aç kaldığı tartışılırken hibe edilen paralar tartışma konusu.

5 milyon dolar hibe ettiğimiz Tunus’a 80 milyon dolarlık SİHA sattık

Türkiye, 10 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Tunus’a korona virüs salgını nedeniyle 5 milyon dolarlık hibe verildiğini öğrendi. Ancak bugün Tunus ile gerçekleştirilen satış anlaşması kafaları karıştırdı.

Türkiye, 10 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile Tunus’a korona virüs salgını nedeniyle 5 milyon dolarlık hibe verildiğini öğrendi. Ancak bugün Tunus ile gerçekleştirilen bir satışl anlaşması kafaları karıştırdı.

Bugün ortaya çıkan bilgiye göre, 5 milyon dolar hibe ettiğimiz Tunus, Türkiye’den 80 milyon dolar değerinde SİHA satın aldı.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Bayraktar TB2’lerin ihracatının ardından, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ de, (TUSAŞ) ANKA-S İHA satışı için Tunus Savunma Bakanlığı ile sözleşme imzaladı.

HaberTürk’ten Güntay Şimşek’in köşesinde yer verdiği bilgilere göre, varılan anlaşma kapsamında TUSAŞ, Tunus Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 3 adet ANKA İHA ve 3 adet Yer Kontrol Sistemi teslim edecek.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic özgüyle bahsetti: Türkiye’den İHA satın almayı planlıyoruz
Yaklaşık 80 milyon ABD Doları tutarındaki ihracat anlaşması sonrasında, Tunuslu 52 pilot ve bakım personeline, Ankara’da TUSAŞ tesislerinde eğitimler verilecek.

 

Kaynak: Yc

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İzmir Belediyesi’nden örnek davranış kira almadılar! Ak parti belediyeleri sınıfta kaldı!

HIZLI YORUM YAP