Ak Parti İBB başkan adayı Hilmi TÜRKMEN mi olacak? | SİYASET
DOLAR

32,2620$% 0.01

EURO

34,7203% 0.01

STERLİN

40,2837£% -0.2

GRAM ALTIN

2.395,28%-0,19

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,32

a

Ak Parti İBB başkan adayı Hilmi TÜRKMEN mi olacak?

Ak Parti İBB başkan adayı Hilmi TÜRKMEN mi olacak? Üsküdar belediye başkanının ilk seçimlerde İBB başkan adayı olması düşünüldüğü iddia edildi.

Hilmi TÜRKMEN 2in ilk belediye seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İBB başkan adayı olarak seçime girmesi kulislerde konuşulduğu belirtildi.

Hilmi TÜRKMEN Üsküdar belediye başkanlığı görevini yapıyor, Bazı kulis bilgilere göre Erdoğan’ın istediği isim olarak konuşulan isme karşı durduğu belirtilen isim ise Tevfik Göksu olduğu kulislerde konuşulurken, İBB başkanlığı için Erdoğan’ın ikinci düşündüğü isim ise Bağcılar Belediye başkanı olan Lokman ÇAĞIRICI olabilme ihtimali ‘de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Göksu’nun iki isme de sıcak bakmadığı ve İBB adayı olmak için partililerin görüşünü ve nabzını yokladığı iddia edildi. Göksu için ise Erdoğan’ın sıcak bakmadığı ve Göksu’yu aday göstermesinin söz konusu olmadığı belirtiliyor.

Kısacası Ak partinin bana göre ilk adayı 2023 seçimi sonrası İBB belediye başkan Adayı Hilmi Türkmen.. Yıpratılmazsa.. En büyük rakibi Lokman bey ama karşısında olan isim ‘de Göksu..

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti Üsküdar İBB Meclis Üyesi Amine Kaba istifa etti! Adaletten uzaklaşıldı! Bu kadarda olmaz!

HIZLI YORUM YAP