Ahmet Davutoğlu'nun dan Süleyman soylu ve Devlet Bahçeli ye sert sözler | SİYASET
DOLAR

32,4550$% -0.12

EURO

34,8613% -0.46

STERLİN

40,6551£% -0.46

GRAM ALTIN

2.441,50%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%0,07

a

Ahmet Davutoğlu’nun dan Süleyman soylu ve Devlet Bahçeli ye sert sözler

Ahmet Davutoğlu’nun 1. Olağan üstü kongresinde yaptığı konuşma ile son günlerin tartışılan bakanı Süleyman soylu ve MHP lideri Bahçeli ye yüklendi.

İç işleri bakanı Süleyman soylu için vatandaşın güvenliğinden sorumlu bakan kalkmış anayasa mahkemesi başkanı ile polemiğe giriyor. Söz dalaşına girmeye çalışıyor. Sessiz kalan anayasa mahkemesi başkanı.. Süleyman Soylu baştan aşağı hamaset ve tutarsız.

Süleyman soylu ülkede güvenliği tesis edemiyor

Süleyman Soylu işimizi yapamıyoruz diyor, durum buysa sizin göreviniz ne? Bu sizin göreviniz değil mi? Bu kadar liyakattan nasibini almamış bir yönetim olabilir mi?

Diğer ortak Devlet bahçeli kafayı doktorlara takmış,  saldırıp duruyor. Bilmeyende eli kanlı terör örgütünden bahsettiğini zanneder. Birden bire bu salgının kahraman doktorlarına saldırıyorsunuz? Bu salgında doktorlara hakaret edemezsiniz!

İç işlerini bakanı anayasa mahkemesinin kararını eleştirirken,  anayasa mahkemesi başkanına polis koruması almana gerek yok diyor! Bisikletle işe git gel bakalım, Kendi arabanla tek başına git gel bakalım, ben varım sen varmısın diyor!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Canan Kaftancıoğlu suskunluğunu bozdu herkese ayar üstüne ayar verdi !

HIZLI YORUM YAP