Ünlü doktor Serdar Savaş ölüm sayıları yanlış veriliyor | Sağlık
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Ünlü doktor Serdar Savaş ölüm sayıları yanlış veriliyor

Dünyaca ünlü doktor serdar savaş Türkiye’nin içinde bulunduğu virüs ile ilgili açıklama yaptı. Katıldığı bir YouTube kanalı ( Oğuzhan Koç ) ve katıldığı TV programlarında söylemleri gündem oldu.

Ölüm ve hasta sayıları yanlış

Serdar Savaş programda korkutan bir açıklama yaptı. Covid-19 (korona) ile ilgili olarak 15 yıl önce bildiri verildi tüm ülkelere. Bir salgın geliyor ve bunlarla ilgili tatbikat yapın. Salgın büyük ölçüde herkesi etkileyeceğini bildirildi. Şimdi bundan habersiz gibi kimse davranmasın hepsi belgeler ile mevcut.  Türkiye covid-19 ile ilgili olarak araştırıldı, denetlendi malesef ölüm oranları yanlış.

İki tip ölüm vardır, biz bunların raporlanması istedik dünya sağlık örgütü bu yönde karar kıldı. Bunlar;

  • Covid vakası ile ölmüş kişiler
  • Covid belirtisi göstermiş ama ispat edilememiş

Türkiye bunlardan birisini eksik yaptı. Vaka karaciğer yetmezliğinden öldü deniliyor. Aslında bu hasta salgın yüzünden öldü. Bu yüzden Türkiye güvenilir bir ülke olmadığı açıklandı. Türkiye’de karaciğer yetmezliği ölüm oranı arttığını görebilirsiniz.

Çocuklar bana ponçik diyor

Kuzularim diye seslendiği öğrenciler içinde açıklama yapan dünyaca ünlü doktor. Sınavların ertelenmesini istedi ve ekledi erteleyin ama hazırlıklı olun, şu öğrenci şurada girecek diye bilgi verin. İçinde alerjisi olan, astımı olan hastalığı olan kişiler var. Bilim kurulu online toplantı yapıyor ama milyonlarca öğrenciyi sınava girin deniliyor?

Sağlık bakanlığı açıklama yaptı

Kendisi ile ilgili açıklama yapılan doktor birileri sağlık bakanına yalakalık yapabilir, yüksek yerlere gelmesi için. Siz süt emerken ben bu iş için yazılar hazırlıyordum koçum hadi sütünüzü için yatın. Bana böyle hukuksuz kanunsuz sözlerle gelmeyin. Elinde belge yok, kanıt yok, detay yok. Hadi koçum dediği görüntülere yansıdı.

Sağlık bakanlığı ve bilim kurulu henüz dünya sağlık örgütüne ve ünlü doktora cevap veremedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

16 Haziran koronavirüs tablosu, Vaka, ölü sayısı güncel son durum !

HIZLI YORUM YAP