SMA hastası çocuğa ne sanatçılar yardım etti nede İsmailağa cemaati tüh ulan sizin sıfatınıza! | Sağlık
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • SMA hastası çocuğa ne sanatçılar yardım etti nede İsmailağa cemaati tüh ulan sizin sıfatınıza!

SMA hastası çocuğa ne sanatçılar yardım etti nede İsmailağa cemaati tüh ulan sizin sıfatınıza!

SMA hastası çocuğa ne sanatçılar yardım etti nede İsmailağa cemaati tüh ulan sizin sıfatınıza! Şaka gibi bir yaşıma daha girdim demek ki parası olana çevresi olana kısacası dayısı olana yardım ediliyormuş..

Sanatçı dediysek bir sanatçı destek olmuş o da yıllardır ekranlarda olmayan bir şarkıcı helal olsun dedim..

Aslında ben SMA hastası çocuğa herkes yardım ediyor sanıyordum işin içini merak ettim baktım ‘da duyduklarım gördüklerim karşısında şok oldum.

Utanarak Söylüyorum Sanatçıların, şarkıcıların hiçbirisi geri dönüş yapmamış, kimisi de ajansımız izin vermiyor demiş sallamış, diğer magazinde mankenler mi onlar cevap bile yazmamış, kimisinde yeni şarkım çıkıyor ilgilenemem demiş..

Yahu Allah aşkına sizin insanlığınız bu mu?

Gelelim din iman anlatan bana göre artık şarlatanlara bizzat kendim yazdım bir aracı vasıtası ile valilik izni var tüm evrakları var dedik sonuç mu? paylaşım dahi yapmadı bu dindar görünen sakalı ve imanı peş para etmez çakallar, etrafta Hz Muhammed’in hayırlarını anlatan bu şarlatanların sessiz kalacağını biliyordum ama bu kadarda olmaz diyorum ya hani olmaz dediğim ne varsa oluyormuş..

İsmailağa cemaati hayır sever değil!

Ciddi manada herkes kendi çevresine bakıyor ulan ne olurdu yardım etseydiniz, açlıktan ölür müydünüz ulan imansızlar, ulan din tüccarları ölürmüydünüz ulan bir çocuğa ölmek üzere olan bir bebeğe yardım etmek yok mu şeyhinizin görüşünde şeyh diyorum çünkü Allah’ın emrinde var, Peygamberlerin emrinde var demek ki şeyhleri izin vermedi diyorum vermesin o şeyh denen imansız senin mısırlı tapınak rahiplerinden ne farkın var ulan düzenbaz.

Kısacası parası olan yaşayıp gidecek çevresi olmayan ise feryat figan yardım arayacak, ciddi manada bu ülkenin %99 Müslüman diyorlar ya inanmayın bu ülkenin %99’u dini yanlış biliyor.

Sanatçıların çevresinde olanlara yardım ettiğini bunla birlikte öğrenmiş olduk ne olurdu ulan zaten kaç çocuk var bu ülkede? ulan fenomen hesaplar, yediniz yediniz doymadınız ne olurdu ulan bir tanım yapmaya ses olmaya? ne olurdu diyorum ama körler nereden görecek tüh ulan sizin soyunuza..

Ey bizleri yaratan derman olan Allah’ım senin yarattığın bu dünyada zulme edenleri ne bu dünyada nede diğer dünyada gün yüzü gösterme, ey kurban olduğum rabbim, senin adını kullanıp din satan münafık ve zındıkları kahrı perişan eyle amin.

babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 3 saat önce 33 milyonuncu doz aşıyı yaptık

HIZLI YORUM YAP