SMA hastaları için eylem yapıldı neden destek olunmuyor? | Sağlık
DOLAR

32,4560$% -0.11

EURO

34,7502% -0.68

STERLİN

40,5359£% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,07%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a

SMA hastaları için eylem yapıldı neden destek olunmuyor?

SMA hastalığı ile ilgili Türkiye uzun yıllardır bir seslenme var bu devletin en üst makamına kadar gidiyor, yeri gelince din, imandan bahsedenlerin çocukların ölümüne seyirci kalması ne utanç verici bir durumdur.

Eleştirileri yapmayacağım ama neden bu bebeklerin ölümüne seyirci kalınıyor diye düşünmende edemiyorum. Yahu aklı başında kimse yok mu diye düşünüyorum, Türkiye’de bu parayı verecek kaç aile var? Türkiye’de bu ilaçları karşılayacak kaç kişi var. Ümmetiz değil mi Hz Muhammed o çocukları diri, diri gömülmesini engellemişti ilk peki biz bu çocukların ölümüne neden engel olamıyoruz.

Ne sağlık bakanı nede başka bir bakan çıkıp açıklama yapmıyor, bırakın bakanlığı diyanet işleri dahi bunla ilgili konuşmuyor, ölüme seyirci kalmak zulümdür ve bedelini herkes gibi kişiler ödeyecek kaçınılmaz gerçektir.

Bakıldığı üzere bu aileler sadece çocukları için yardım istiyor bizim Avrupa’dan ne eksiğimiz var, bir çok vergi alınıyor ve herkes veriyor hiç mi umut yok. Acı size bulaşmadıkça anlamazsınız tabii.

Bakalım Avrupa’da bu hastalıkla ilgili neler yapılıyor bakalım!

Polonya bununla ilgili adımı daha önce attı bir çok örnek var aslında bununla ilgili, fenomenler para topluyor yardım istiyor Türkiye’de insan hayatı gerçekten bu kadar ucuz mu?

Cidden soruyorum, bu kadar ucuz mu bir bebeğin hayatı. Eleştiri yapmak istemiyorum ama koca, koca adamlar dünya maaş alan adamlar, efendiler gece başınızı yastığa koyduğunuz zaman rahat uyuyabiliyor musunuz?

Devlet ne zaman devlet olur?

Halkının hizmetine koştuğu an.

 

Ersoy .k

#SMAilaçlarınıSGKkarşılasın

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Almanya’da akıl almaz koronavirüs artışı : Böyle yükseliş görülmedi ! Almanya da korona virüs günlük vaka sayısı ? 

HIZLI YORUM YAP