Siyasetin dili vatandaşın toplumsal davranışını etkiliyor! Kutuplaşma artış gösteriyor! | Sağlık
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Siyasetin dili vatandaşın toplumsal davranışını etkiliyor! Kutuplaşma artış gösteriyor!

Siyasetin dili vatandaşın toplumsal davranışını etkiliyor! Kutuplaşma artış gösteriyor!

Siyasetin dili vatandaşın toplumsal davranışını etkiliyor! Kutuplaşma artış gösteriyor! Bir çok siyasetçiden etkilenen ve sağlıklı düşünemeyen partizanların toplum içerisinde gerilimi artırması dikkat çekiyor, Siyasetçilerin konuşmaları bir çok kişiyi kutuplaştırarak toplumsal çatışmaların artmasına sebep olmaya ise devam ediyor.

Sokak röportajlarında artık kavgaların ekranlara yansıması ise bunun bir diğer göstergesi olarak düşünülmektedir.

Özellikle Sağ siyasetin başı çektiği toplumsal gerilim ‘in mağdurlarının ise vatandaşın olması ise ayrı bir araştırma veya tez konusu olması bekleniyor ilerleyen yıllarda.

Sosyal medya çoğunluğu Aktrol olarak bilinen isimsiz kişilerin ise eylem ve kaos çıkarmak için bir çok siyasetçi ve insanı hedef göstermesi sebebi ile bir çok kişinin darp edilmesine yönelik, adalet bakanlığının artık harekete geçmesi gerekildiği aynı zamanda kendi çıkardıkları temiz sosyal medya kanununa uyulması gerektiğinin altı çiziliyor..

TOPLUMDA OLAN TARTIŞMA VE KUTUPLAŞMALAR KAVGAYA DÖNÜŞMEYE BAŞLADI

Bir çok alanda bazı kesimlerin Ak partili bakkallardan alış veriş yapmayı kestiği bunun yerine farklı bakkallara gittiği düşülmekle birlikte, toplum içerisinde kavgaların artmasına nasıl bir çare olacağı işse Ak parti ve MHP’in henüz bilinmiyor.

Uzmanlar ise konu hakkında siyasette olan kötü dil eyleme dönüşmesinin sebebinin siyasetçiler olduğunun altı çizilmeye devam ediyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İnstagramda satılan satışı yasaklı ürünleri satan fenomenlere dikkat!

HIZLI YORUM YAP