Paraguay'dan Türkiye'ye teşekkür paylaşımı | DÜNYA, Sağlık
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Paraguay’dan Türkiye’ye teşekkür paylaşımı

Paraguay’dan Türkiye’ye teşekkür paylaşımı

 

Türkiye, Güney Amerika ülkesi olan Paraguay’a koronavirüs (Covid-19) salgınıyla verdiği mücadelesine destek olmak amacıyla tıbbi malzeme yardımı gönderdi.

 

Dünya’ya insanlık ve insan olmanın gerekliliğini bir kere daha öğretmenin onurunu yaşadığımız şu günlerde bir yeni örnekte Paraguay oldu . Koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık sistemi ve tıbbı malzeme konusunda dünyaya örnek olan Türkiye, bir ülkeye daha yardım eli uzattı. Güney Amerika ülkesi Paraguay’a salgınla daha etkin mücadele vermesine destek olmak amacıyla tıbbi malzeme yardımında bulundu.

Paraguay Dış İşleri Bakanlığından Emine Erdoğan’a teşekkür

Paraguay Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Devlet Başkanı Mario Abdo Benitez’in eşi Silvana Abdo, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’dan Paraguay’ın kovidvirüsü ile mücadele kapsamında destek olması talebinde bulundu.

Emine Erdoğan’ın,hemen reaksyon göstererek yardımlar için gerekli çalışmaları başlatması gurur kaynağı oldu .Her iki ülkenin de dışişleri ve sağlık bakanlıklarının birlikte çalışması sonucunda Türkiye’den gönderilen tıbbi yardım malzemeleri Brezilya’ya ulaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CumhurBaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan Çıkışı !

HIZLI YORUM YAP