Kendin için en iyi leke kremini bul! | Sağlık
DOLAR

32,4592$% -0.12

EURO

34,7605% -0.67

STERLİN

40,5618£% -0.63

GRAM ALTIN

2.438,98%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,10

a

Kendin için en iyi leke kremini bul!

Cilt lekelerinin oluşumunda en önemli unsur güneştir. Var olan lekeleri güçlendirirken yenilerinin oluşumu içinde var olan gücüyle çalışır. Güneşten, gelen UV ışınlarının ciltte oluşturduğu yorgunluk, tahribat ve ışıltı kaybı cildinizde erken yaşlanmaya ve çeşitli lekelerin oluşmasına sebep olur. Bunun yanı sıra doğum ve hormonal sebeplerden oluşabilecek dönemsel lekelerin oluşumunu da cildiniz için büyük risk taşımaktadır.

3 ADIMDA CİLDİNİZ İÇİN EN İYİ LEKE KREMİNİ KEŞFEDİN!

  1. ADIM; CİLDİNİ TANI!

Cildini tanımak ve onun ihtiyaçlarına karşılık verebilmek istenmeyen lekelerin giderilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Cilt tipinizi belirlemek en iyi leke kremini seçme açısından büyük önem taşır. Ayrıca cilt tipinize uygun bakımı sağlamakta ciltte oluşabilecek lekeleri en aza indirir.

  1. CİLDİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILA!

Nem kaybı cildinizi gelecek olan hasarlara karşı savunmasız kılar, cildinizi sık sık nemlendirerek istenmeyen lekelere karşı bir kalkan oluşturun. Nemlendirme aşamasında cildinize uygulayacağınız aşağıdan yukarıya doğru hafif masajlar ise kan dolaşımını sağlayarak cildin yenilenmesini ve ışıltı kazanmasını sağlar!

  1. OLUŞABİLECEK TAHRİBATLARI ÖNLE!

Güneşin dik açılar ile yeryüzüne ulaştığı saat dilimlerinde, cildinizin güneşe doğrudan maruz kalmasını önleyin. Olabildiğince gölgede kalmaya çalışarak veya cilt tipinize uygun bir güneş kremi ile cildinizi koruyun. Gün içerisinde ellerimiz sürekli yüzümüze gidiyor, ellerinizi olabildiğince yüzünüzden uzak tutmaya çalışın. Dönem dönem oluşan sivilceleriniz ile uğraşarak sivilceleri yaraya dönüştürmemeye gayret edin.

LEKELERİN OLUŞMASINA ENGEL OLAMIYORSANIZ…

Bazen dikkatli olmak yetmiyor, hassas bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz veya cilt tonunuzu eşitlemekte zorluk çekebilirsiniz. Bu noktada bitkisel özlerden elde edilmiş kremler tercih etmekte fayda var. Cilt beyazlatıcı kremlerin leke tonunu açıyor olması ve gün içinde cildinizi nemli tutuyor olmasına dikkat edin. Cilt beyazlatıcı kremleri aynı zamanda baz olarak kullanabilirsiniz, hem kullandığınız makyaj malzemesi ile cildiniz arasında koruyucu bir bariyer görevi görecektir, hem de zamanla cildiniz ışıltı kazanarak canlanacaktır. Yüzünüzde oluşan lekelerin ve cildinizin çeşitli bölgelerinde oluşan kararmaların nedeni aynı olmayabilir, kullandığınız ürünlerin vücut için de kullanılabiliyor olmasına dikkat etmekte fayda var. Aynı zamanda eğer cildiniz için kullandığınız krem yüz için uygun değilse geri dönülmez sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aziz Sancar dünya da yeni bir çığır açacak keşfiyle ilgili konuştu: Anormal bir şey olduğunu fark ettik…

HIZLI YORUM YAP