Ankara Tabip Odası'ndan İsrail protesto kalabalığına pandemi tepkisi: Ölüyoruz, kendini bilmezlere ceza yazılmadı! | Sağlık
DOLAR

32,2642$% 0.01

EURO

34,7092% -0.07

STERLİN

40,3220£% -0.13

GRAM ALTIN

2.406,47%0,27

ÇEYREK ALTIN

3.955,00%0,27

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Ankara Tabip Odası’ndan İsrail protesto kalabalığına pandemi tepkisi: Ölüyoruz, kendini bilmezlere ceza yazılmadı!

Ankara Tabip Odası’ndan İsrail protesto kalabalığına pandemi tepkisi: Ölüyoruz, kendini bilmezlere ceza yazılmadı!

Ankara Tabip Odası’ndan İsrail protesto kalabalığına pandemi tepkisi: Ölüyoruz, kendini bilmezlere ceza yazılmadı!Bir çok kişinin gözünün önünde oluşan kalabalığa polisin müdahale etmemesine sessiz kalmayan doktorlar ve sağlık kuruluşları sert dille eleştiride bulundu.

Bir çok kişiden teki alan kalabalığın kim veya kimler oldukları bilinmezken, polisin ceza yazmaması ve müdahale etmemesi ise tepkilere neden olurken, halk ise durumdan tedirgin, öte yandan kalabalığın organize şekilde olması ise akıllara biliniyor muydu sorularını akıllara getirdi.

Açıklama şu yönde oldu!

Spor klüplerinin şampiyonluk kutlamaları ve İsrail’in Gazze’yi işgali protestosu adı altında hiçbir tedbir alınmadan, yetkililerin izin vermesiyle gerçekleştirilen eylemlerin yakın dönemde yaratacağı tablo konusunda endişeliyiz. Salgının neden olduğu yıkımdan insanı korumuyorsunuz, aksine pandemiyi toplum üzerinde bir baskı ve kontrol aracı olarak kullanıyorsunuz. Ölüyoruz.

Sosyal medya kullanıcıları ise toplanan kalabalığa tepki gösterirken, kişiler hakkında işlem yapılmasını istedi, bir çok kişi ise pandeminin iyi yönetilmediğini ve hükumeti suçlayan mesajlar yazması dikkatlerden kaçmazken bakanlık konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama veya toplanan kişilerin organize mi oldukları konusunda bildiri yayınlamadı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakaları arttı: “Covid-19 belirtileriyle karışabilir”

HIZLI YORUM YAP