Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç'ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,4102$% -0.13

EURO

34,9198% 0.33

STERLİN

40,8195£% 0.43

GRAM ALTIN

2.427,35%-0,45

ÇEYREK ALTIN

4.018,00%-1,24

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı!

Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı!

Şanlıurfa’da yakalandığı koronavirüs nedeniyle Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı! İçişleri bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği ile yasakların sıkılaştırılması kararına uyulmadığı görüldü.

Konu hakkında içişleri bakanlığı henüz resmi bir açıklama yapmazken cenaze ‘de vali ve farklı kurumlarda görevli olan kişilerin ön kısımlarda boy göstermek için yarıştığı ve kalabalığın İçişleri bakanlığının vermiş olduğu ve kararnameye aykırı olduğu gözükse de kişiler hakkında herhangi bir soruşturma ve ceza uygulanmaması tepkilere neden olurken, İçişleri bakanlığının konuyla ilgili ne diyeceği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde olan cenazede olan kalabalık maksimum sayıdan daha fazla odluğu kameralara ve resimler ile birlikte sosyal medyada paylaşılmıştı.

Aynı şekilde şampiyonluk kutlamaları içinde genelgeye uyulmaması tepkilere neden olmuştu. Bir çok kişi ise gelen bu görüntüler karşısında katılanların ceza alması gerektiğini savunurken İçişleri bakanlığına çağrıda bulunarak genelgeyi hiçe sayanlar için ceza uygulanmasını istedi.

Şanlıurfa'da yakalandığı koronavirüs nedeniyle Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç'ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı! İçişleri bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile yasakların sıkılaştırılması kararına uyulmadığı görüldü. Şanlıurfa'da yakalandığı koronavirüs nedeniyle Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç'ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı! İçişleri bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile yasakların sıkılaştırılması kararına uyulmadığı görüldü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Süleyman Soylu’dan Sedat Peker hakkında suç duyurusu

HIZLI YORUM YAP