Bakan Süleyman Soylu'dan Sedat Peker hakkında suç duyurusu | GÜNDEM
DOLAR

32,5491$% 0.01

EURO

34,9493% 0.26

STERLİN

40,7211£% 0.31

GRAM ALTIN

2.429,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,27

a

Bakan Süleyman Soylu’dan Sedat Peker hakkında suç duyurusu

Organize Suç örgütü lideri  Sedat Peker İçişleri bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sözleri yüzünden İçişleri Bakanı Soylu tarafınca hakkında suç duyusunda bulunuldu.

 

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in İçişleri bakanı Süleyman Soylu hakkında ” Benle görüşüyor ” ”Bana operasyon olacağını söyledi ” gibi sözleri yüzünden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ‘hakaret’ ve ‘iftira’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılğı’na yapılmış olan başvuru da , “Sedat Peker’in, FETÖ üyelerinin kullandığı ve yalanlanan bazı iddiaları dile getirmesi, videonun operasyonel amaçlarla yayımlatıldığını ortaya çıkaran önemli bir durumdur” ifadelerine yer verdi.

Dilekçede ayrıca , “Uydurma senaryolara dayalı tüm hakaret ve iftiraları ile ilgili Sayın Başsavcılığınızca kapsamlı araştırma ve soruşturma yapılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur” denildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu’nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu’ndan Sedat Peker’e yanıt: Danışman maaşı ile 1.6 milyon TL’ye değil, 877 bin TL’ye aldım

HIZLI YORUM YAP