Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana'da ne yapacak | GÜNDEM, Sağlık
DOLAR

32,4446$% -0.13

EURO

34,7287% -0.71

STERLİN

40,5321£% -0.66

GRAM ALTIN

2.442,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana’da ne yapacak

Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana’da ne yapacak

Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana’da ne yapacak korona sürecin’de iktidar medyasının sürekli eleştirdiği ve ve k troller ile radikal İslamcı ve ihvancı terör örgütlerinin sürekli eleştirdiği sahra hastaneleri yeniden gündeme geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’da yoğun bakım servislerinin yüzde 79 doluluk oranına ulaştığını açıkladı. Bakan’ın bu açıklamasının ardından akıllara Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin korona virüs salgınına tedbiren kurduğu sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Basit” bulunarak mühürlenmesi geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 ilde son bir haftadaki Kovid-19 vaka artışı ve yoğun bakım doluluk oranlarına dikkati çekerek, “Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım.” uyarısında bulunmuştu.

5 Aralık’ta Adana, Hatay, Mersin, Samsun ve Kastamonu valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Koca, Adana’da yoğun bakım doluluk oranının yüzde 79 olduğunu açıkladı.

Koca paylaşımında, “Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım. Kısıtlamaları fırsata çevirelim. Tedbirlere daha sıkı uyarak sağlık çalışanlarımıza destek olalım. Mücadele birlikte kazanılır.” ifadelerine yer vermişti.

BELEDİYENİN KURDUĞU SAHRA HASTANELERİ MÜHÜRLENDİ

Bakan Koca’nın yoğun bakımlardaki doluluk oranlarına ilişkin açıklamalarının ardından akıllara Nisan ayında mühürlenen sahra hastaneleri geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Nisan ayında korona virüs salgını dolayısıyla TÜYAP Fuar Alanı sahra hastanesine çevirmişti. Bin yataklı ve tüm altyapısıyla kurulan hastaneler ise İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Şartların sağlık hizmeti sunmaya uygun olmadığı” ve “Altyapı ve tıbbi cihaz donanımının bulunmadığı” gerekçesiyle mühürlenmişti.

adana-belediyesinin-yaptigi-sahra-hastanesi-basit-bulunarak-muhurlenmisti-ak-parti-ve-kucuk-ortagi-adanada-ne-yapacak

Kaynak Yeniçağ

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Kadının maddi ve manevi haklarını hedef alan herkesin karşısına dikilmek…

HIZLI YORUM YAP