Kanal İstanbul bitince böyle olacak su azalmayacak dedi ve 43 bin gemi geçeceğini söyledi! | EKONOMİ
DOLAR

32,3797$% -0.14

EURO

34,7723% -0.11

STERLİN

40,6132£% -0.51

GRAM ALTIN

2.410,25%-1,01

ÇEYREK ALTIN

3.918,00%-2,29

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Kanal İstanbul bitince böyle olacak su azalmayacak dedi ve 43 bin gemi geçeceğini söyledi!

Kanal İstanbul bitince böyle olacak su azalmayacak dedi ve 43 bin gemi geçeceğini söyledi!

Kanal İstanbul bitince böyle olacak su azalmayacak dedi ve 43 bin gemi geçeceğini söyledi! Yıllardır gündemden düşmeyen ve Osmanlı Padişahlarının ‘da hayali olan fakat sonrasında projeden vaz geçilen Kanal projesi Ak parti ve MHP2in isteği üzerine yapılmaya Haziran ayında başlanacağı iletildi,.

Konuyla ilgili olarak bakanın Su azalmayacak barajlardan temin edilecek sözü ise tartışma konusu oldu? İstanbul’un üst haline geleceğini ve ormanların yok olmayacağı tarla ve yer altı sularına zarar verilmeyeceği iddia eden Ak partili bakanın söylemleri siyasi arenayı karıştırdı.

CHP sert dille eleştirdi?

Projeyi kimse bilmeden birileri buradan rant sağlamak için köylüden ucuza alınıyor, bu hırsızlık değil mi? Hangi partiden olursa olsun buna izin vermeyecektiniz, Bir bakıyoruz kimler arazi almış katar emirinin anası? Yahu neden tarla alsın orada? Katar emirinin tarlaya ihtiyacı mı var birde güzergâh üzerinden bir bakıyoruz bazı siyasi kişiler ve iş adamları ‘da var ayıptır, Projeyi anlatın milletin sırtına yük bindirmeyin, halka sorun gerekirse buyurun anlatın bakalım nasıl proje, Ak partili seçmende projeyi bilmiyor ki? Kim biliyor projeyi?

Bu rant projesine karşıyız, İstanbul için önemli bir proje olduğu söyleniyor madem öyle sorun İstanbul halkına bakalım, hatta Türkiye’ye sorun bu proje yapılsın mı yapılmasın mı?

Kanal İstanbul bitince böyle olacak su azalmayacak

Ak parti ise halkta sormayacağını projenin devlet projesi olduğunu savundu? CHP ise devlet projesi hata kabul etmez kimseye bir şey anlatılmadı yıllar önce köylülerden üç kuruşa alınan tarlalar milyon dolar olmuş, köylüyü ‘de kandırmışlar. Ama millet bunun hesabını sorar biz iktidar olduğumuz ‘da gerekeni yapacağız baştan iletelim aldık bittik, yandık demesin kimse, rant sağlayanların canı yanacak kim olursa olsun denildiği iddia edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Elon Musk’ın Dogecoin, ‘1 dolar’ iması sonrası yeniden yükselişe geçti

HIZLI YORUM YAP