Van’ın Gevaş ilçesi Atalan Mahallesinde bıçaklı kavga! | Van Haber
DOLAR

32,3413$% -0.06

EURO

34,8479% 0.14

STERLİN

40,6582£% 0.15

GRAM ALTIN

2.383,62%-0,53

ÇEYREK ALTIN

3.929,00%-0,12

a

Van’ın Gevaş ilçesi Atalan Mahallesinde bıçaklı kavga!

Van’ın sakin Atalan Mahallesi, son günlerde düğünle başladı, acı bir kavga ile son buldu. İddialara göre, düğünün ortasında başlayan laf atma tartışması, bir anda büyüyerek tehlikeli bir kavgaya dönüştü.

Düğünün hemen ortasında yaşanan laf atma olayı, kısa süre içinde tansiyonu yükseltti. İki kişi arasında başlayan tartışma, sinkaflı cümlelerle devam etti ve hızla şiddetlenerek fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Ancak, işler bu kadarla kalmadı.

Kavganın büyümesiyle, taraflardan biri devreye bıçakları soktu. Keskin aletlerin devreye girmesiyle bir kişi bacağından bıçaklandı. Olayın ardından çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Van’ın bu sakin köyünde, olay yerine bir dizi ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı, Gevaş Devlet Hastanesi’ne acilen kaldırıldı. Neyse ki, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bıçaklayan kişi ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bu olay, sakin bir düğünün nasıl bir faciaya dönüşebileceğini göstermesi açısından büyük bir uyarı niteliği taşıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

7 Kasım Salı günü Van’da elektrik kesintisi

HIZLI YORUM YAP