Van, Başkale'de Bayram Sabahına Kar Sürprizi: Mezar Ziyaretleri Kar Altında Gerçekleşti | Van Haber
DOLAR

32,4258$% -0.08

EURO

34,8519% 0.2

STERLİN

40,7765£% 0.38

GRAM ALTIN

2.445,22%0,28

ÇEYREK ALTIN

3.977,00%-1,24

a
  • Baykuş Haber
  • Van Haber
  • Van, Başkale’de Bayram Sabahına Kar Sürprizi: Mezar Ziyaretleri Kar Altında Gerçekleşti

Van, Başkale’de Bayram Sabahına Kar Sürprizi: Mezar Ziyaretleri Kar Altında Gerçekleşti

Van’ın Başkale ilçesinde, bayram sabahı vatandaşlar kar sürpriziyle uyandı. İlçede etkili olan kar yağışı, sokakları ve mezarlıkları beyaza bürüdü. Bayram namazına gidenler, dualarını karla kaplanmış yakınlarının mezarları başında etti.

Başkale ilçesinde meydana gelen kar yağışı, bayram sabahı ilçe merkezini ve çevresini beyaza bürüdü. Vatandaşlar, bayram namazını kıldıktan sonra aile mezarlarını ziyaret etmek üzere mezarlıklara gitti. Ancak kar sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar, dualarını ve ziyaretlerini karla kaplanmış mezarlar üzerinde gerçekleştirdi.

Meteorolojinin uyarılarının ardından ilçenin merkezi ve kırsal mahallelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Yukarı Dallı Mahallesi Doyum mezrasında, yolların 3 metreyi bulan kalın bir kar tabakasıyla kaplandığı belirtildi. Ancak çığ tehlikesi nedeniyle karla mücadele çalışmalarına ara verildi.

Başkaleliler, bu beklenmedik kar sürpriziyle bayramlarını kar altında geçirirken, mezar ziyaretlerini de karla mücadele ederek gerçekleştirmek zorunda kaldılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Van’ın Gevaş ilçesi Atalan Mahallesinde bıçaklı kavga!

HIZLI YORUM YAP