OnlyFans nedir, OnlyFans ile para kazanma! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5143$% 0.08

EURO

34,8940% -0.24

STERLİN

40,7161£% -0.22

GRAM ALTIN

2.454,60%0,77

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,10

a

OnlyFans nedir, OnlyFans ile para kazanma! günümüzün belkide en fazla tartışılan konusu OnlyFans, bu içerik platformunu sizlere anlatmaya çalışayım. Sizde tabi yorumlarınız ile destek olun.

OnlyFans nedir?

Dijital içerik üreticilerin her türlü içeriğini satabileceği, özel içerikler sunarak para kazanacağı her türlü içerik platformu. OnlyFans içinde aklınıza gelecek her paylaşımı yaparak para kazanabilirsiniz.

Ne tarz içerikler OnlyFans içinde satılıyor: Bunun neredeyse sınırı yok, hatta sınırı yok çünkü platform daha çok cinsel içerik üreticilerinin para kazanmasını sağlamaya başladı, zaten platformun da patlamasına sebep olanlar porno yıldızlarıydı..

OnlyFans ile para kazanma: Bu platform içinde herkes bir şekilde içeriklerini para dönüştürüyor, af edersiniz osuruğunu satanlar var. Düşünün artık nasıl bir yer olduğunu satılır mı demeyin satılıyor ve milyonlar kazanan kişiler var.

OnlyFans ile Türkiye’de fenomen olan var mı?

Evet var, fakat onlar için üzücü haber şu yarın bu içerikleri karşılarına çıktığı zaman tüm yaşantısı değişebilir.

Ayak fetişcileri, dil, dudak fetişcilerini ve daha bir çok içerik ve özel içerikleri isteye bilir parasıyla alabilirsiniz.

OnlyFans yasaklanmalı mı?

Asla çünkü yasaklandığı an cazip hale gelecektir. Buna binlerce kişinin platform içine girmesine sebep olur. Bundan dolayı yasaklanmasın fakat bilinçlendirme yapılabilir. özelikle eğitimlerde bu konularda artık kişiler bilinçlendirilmelidir. Bunu yapacak birileri var mı elbette var fakat ne kadar başarılı olunur bilmiyorum şuan şu şartlarda bu imkansız bir psikolog veya uzman eşliğinde anlatılmalı bu tarz içeriklerin anlatımı..

OnlyFans ile para kazanmanın Türkiye’de cazip olmasının sebebi, kolay yoldan para kazanma, sosyal medya üzerinde bir çok kişi bu platforma üye oluyor ve kolay parayı duyunca üzerine atlıyor. Bundan dolayı gençlerin ilgisini çekiyor. İşin içinde para ve seks varsa cazip hale gelmiş, ülkede insanlar hem aç hem de baza bana göre büyük çoğunluğu..

Peki ne olacak derseniz ne olacağını bilmiyorum ama mutlaka teknoloji veya farklı bir derslikte bu tarz paylaşımlar ile ilgili eğitimler verilmeli insanlar bilinçlendirilmeli, tabii her insan kararını kendi verebilir ondan bir sıkıntı yok ama dünyada şu anda tartışma konusu bu platform ve dikkat etmek zorunda herkes..

OnlyFans üyeliğin var mı veya nasıl, neden üye olursun sorularını kendi içinde sor ve yarın bu içerikler ile birisi karşına çıksa ne yaparsın bunu da kendine sor, sora kazanır..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özmen ailesi kimdir? Başarılarla dolu geçmiş ve projeler!

HIZLI YORUM YAP