Namussuz Ayyıldız Tim yine prim peşinde! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5761$% 0.26

EURO

34,9917% -0.02

STERLİN

40,7478£% -0.15

GRAM ALTIN

2.444,70%0,36

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%0,29

a

Namussuz Ayyıldız Tim yine prim peşinde!

Namussuz Ayyıldız Tim yine prim peşinde!

 

Sözde Hacker ve Vatansever AYT’nin Gerçek Yüzü ve Faaliyetleri

 

Kendisi açtığı 100 beğenili Facebook sayfalarının profil resmini değiştirip hackledik diyerek ve hükümet yalakalığı yaparak ün kazanan sözde hacker özde lamer grubu Ayyıldız Tim‘in asıl maksadını Ayyıldız Tim Gerçekleri yazımızda gözler önüne sereceğiz.

Ayyıldız Tim Lamer Ekibi’nin çok donanımlı ve nitelikli olduğu su götürmez bir gerçek; ancak hack yetenekleri dahilinde değil! Yetenekleri ne diye soracak olursanız, öncelikle fantazi ve masal konusunda çok büyük bir potansiyelleri var. Lakin çoğul konuştuğuma bakmayın aslında bu masallar tek bir kafadan çıkıyor. Ayyıldız Tim‘in kurucusu uydurduğu hikayeler ile gençleri ve çocukları ağına düşürerek çıkar sağlıyor.

Ayyıldız Tim’in Kuruluşu ve İç Yüzü

Mehmet İsmail T. tarafından kurulan ve şişirilen AYT organizasyonunun kuruluşunda, pek çok üçkağıt ve yalan yatıyor. Öncelikle daha etkileyici bir isim seçme ihtiyacı duyuyor çok fazla Kurtlar Vadisi izlemiş olacakki, kendisini Mehmet İshak T. olarak tanıtıyor. Tek kişi olması ciddiye alınmıyacağı kaygısı ve derin piskos ürünü gibi duran hikayeleri yüzünden deli damgası yiyeceği korkusu ile sahte ve ilginç isimler ile kalabalık ve ciddi bir oluşum havası veriyor. Her şey tamam sıra geldi göstermelik icraatlere. Öncelikle kendi açıp kastığı Facebook hesap ve sayfalarının profil resmini değiştirerek hack yaptığını iddia ediyor. Vatan sevgisi, milliyetçilik, din, diyasporacılık, batı karşıtlığı ve aklınıza gelebilecek her türlü paralel değeri sömürerek, çocuk diyebileceğimiz büyük kısmı 15 16 yaşında olan gençleri ağına düşürüyor. Bu gençlere Ayyıldız Tim lamer grubunu büyük, uluslar arası ve önemli işler yapan bir oluşum gibi tanıtıp beynini yıkıyor. Kelle koltukta ajanlık yapıyoruz diyen Telli’nin aslında kellesi değil kıçı koltukta olduğu gerçeğini fark edemeyen gençler; havaya girerek AYT forum üyesi olduklarını vatan için mücadele eden bir hacker grubuna dahil olduklarını anlatırken, aynı zamanda bu sözde hacker oluşumunun reklamını yaparak Mehmet İsmail T.’nin değirmenine su taşıyor.

Emrimizde paşalar; haydi gelsin paralar!

Forum sitesinin duyulması ile git gide ibreyi kaçıran Telli, mevcut hükümete yaranarak güç kazanıyor. Hükümet ile arasının iyi olması bahanesiyle kendini ve Ayyıldız Tim‘i arşa çıkaran Telli hayatının fırsatını yakalıyor! Masal yeteneği ile kendini ispatlamış iyi bir yalancı olduğu için, propoganda amacıyla TV kanallarına çağırılıyor. Takma adı Mehmet İshak T. ile ekranda yalanlarını peş peşe sıralayıp hem kendini överken hemde bunu devlet adına yaptığını söyleyerek hükümet propogandası yapıyor. Bu kişinin deli saçması gülünç ve ancak DC Comics tarafından yazılan düşük bütçeli çocuk dizilerinde gerçek olabilecek anlatımları; cahil ve fanatik kesimler tarafından inanılınca, bunları kitap haline getirip Amerika Birleşik Devletleri’ne ait uçak gemisini nasıl hackleyip geçici olarak savaş dışı bıraktığı, 15 Temmuz 2016 gecesi nasıl F16 – Fighting Falcon model avcı tipi savaş uçağını nasıl hacklediği gibi masallar yazarak. İnsanları kandırır iken milletimizin acılar ve bedeller ile yazdığı 15 Temmuz Destanı’nı alet ederek kirletmeye utanmıyor! Kitapların yanı sıra kolye, yüzük ve farklı takı ürünlerini tasarlayıp satışa sunması çok gecikmiyor. Bu ürünleri satın alarak vatana hizmet edildiği olgusunu yarattıktan sonra tabiri caiz ise köşeyi dönüyor.

Ayyıldız Tim kurucusunun lüks yaşamı

Savaşlara ve darbelere dahil olup güç dengelerini değiştirdiği yada fiziksel olarak ajanlık yapıp silahlı çatışmalar yaşadığını iddia ettiği masallar ile insanları aldatıp büyük servet eden Mehmet İsmail T. Oturduğu lüks ev ve değiştirdiği Alman malı lüks arabaları ile dikkat çekiyor. Liseli gençlerin milli duygularını sömürerek okul harçlıklarından feragat ettirip; aç susuz okul günleri geçiren Telli’nin devlete yada devlete, millete hayır için geçen tek bir kuruşu bilinmemektedir. Yaptığı tek icraat’de palavra olduğuna göre kitap ve takılar ile edinilen servetten devlete sadece hava kalıyor gibi görünüyor olsa da, sağlanan faydalar yok değil! Mehmet İshal Telli devleti için tabikide maddi olarak çıkar sağlamaktadır. Devlete sağladığı destekleri açıklamak gerekir ise miktar veremem; ancak sayabilirim : Ankara’daki villasının emlak vergisi ve aldığı lüks araçların ÖTV MTV gibi vergileri AYT tarafından devletimize sağlanan faydalardır.

Koronavirüs Kaosunu Bile Fırsata Çeviren Namussuzlar!

Ayyıldız Tim denen uyduruk lamer örgütü hakkında yazılacak şeyler klasörlere sığmaz, biz yukarıda sadece bilinenlerin bir kısmını özet geçmeye çalıştık. Milli, manevi her şeyi maddi çıkara çevirme peşinde olan bu namussuz oluşum son olarak koronavirüs aşısına ait belgelere ulaştıklarını elde etti!

ayyıldız tim koronavirüs aşısı

İnsanların ortak korkusu koronavirüse ait aşıya ulaşıldı yalan haberi ile insanları sitelerine çekip yüzük ve uydurma kitaplarını satma peşinde olan bu namussuzlara inanan insanların uyanması dileği ile… Hacker Haber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Instagram Makaralarını Kullanarak Müzik Pazarlamanın 8 Yolu

HIZLI YORUM YAP