Instagram Makaralarını Kullanarak Müzik Pazarlamanın 8 Yolu | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,3511$% 0.29

EURO

35,1353% -0.02

STERLİN

40,8557£% -0.4

GRAM ALTIN

2.306,32%1,28

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%0,05

a

Instagram Makaralarını Kullanarak Müzik Pazarlamanın 8 Yolu

( Hypebot ) – Sallantılı bir başlangıç ​​yapmış olmasına rağmen Instagram Reels, kendisini TikTok’un alt düzey bir taklidinden daha fazlası olarak kurmayı başardı ve şimdi yaratıcı çevrimiçi müzik tanıtımı için en heyecan verici platformlardan biri!

Instagram Makaraları, müzik pazarlamasındaki en popüler şeydir, bu nedenle kariyerinizi geliştirmek için size kanıtlanmış sekiz tanıtım yöntemi sunuyoruz.

Bazıları,  Ağustos ayında geri geldiğinizde Instagram Reels’in öldüğünü ilan ederek bir hata yaptığımızı söyleyebilir  , ancak şirketin şikayetlerimizi duyduğunu ve harekete geçtiğini iddia ediyoruz. Sekiz hafta içinde, Reels, TikTok’un alt  düzey  bir taklitinden çevrimiçi yaratıcılık ve müzik tanıtımı için en heyecan verici platformlardan birine geçti. Her hafta milyonlarca insan en son Instagram geliştirmesiyle döngüsel videolar oluşturuyor ve bu kullanıcı tabanı önümüzdeki aylarda büyümeye devam edecek.

Reels Instagram’ın TikTok’a cevabı olduğundan, pazarlamanın her iki platformda da aynı olduğunu varsayabilirsiniz. Sonuçta, her iki platform da içerik oluşturuculara bir dakikaya kadar videolar oluşturma olanağı sunuyor ve her ikisi de insanların müzik kullanmasına veya orijinal ses eklemesine izin veriyor. Bununla birlikte, makaraların, Hikayeler ve Instagram’ın ana içerik akışı aracılığıyla kitlenize ulaşma yeteneği de dahil olmak üzere TikTok’un sahip olmadığı çeşitli avantajları vardır.

Bugünkü Music Biz 101’de sunucu James Shotwell, Reels’da başarılı müzik tanıtımı için kanıtlanmış sekiz yöntemi yıkıyor. EDM süperstarı Marshmello  ve popüler pop-punk grubu  Knuckle Puck’tan örnekler de dahil olmak üzere belirli fikirleri genişletmek için klipler kullanıyor

  • Fragmanlar. Herkes sataşmayı sever.
  • The Song serisinin arkasında. İnsanlar gerçek sizinle bağlantı kurmak ister ve müzisyenlerin hayranlarına bu fırsatı vermelerinin en iyi yolu, en sevdikleri şarkıların arkasındaki hikayeleri paylaşmaktır.
  • Dans Videoları. Bunların hepsi çevrim içi öfke ve iyi bir sebepten dolayı. Bu videoları herkes yapabilir ve bu da onları müzik tanıtımı için harika kılar.
  • Tuhaflaşmak. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, insanlar gerçek sizi tanımak ister ve bu, günlerinizi dolduran tüm tuhaf davranışları ve hobileri içerir. Onları paylaşın. Tuhaflaşmak. Kendin ol.
  • Skits. Sadece dans etmenin ikincisi, skeçler, hayranların müziğinizden ilham alan orijinal içerik oluşturmak için kullanabilecekleri bir şablon sağlar. İyi bir vuruş çizgisine sahip harika bir skeç, bir müzik videosundan veya şarkı akışından çok daha hızlı yayılabilir.
  • AR Etkileri. Herkes IG Hikayelerinde Spark AR efektlerini kullanıyor, ancak aynı teknolojinin Makaralarda da mevcut olduğunu biliyor muydunuz? Size bundan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı anlatacağız.
  • İşte promosyonun bir parçası olarak kabul etmeniz gereken bir kelime: Influencer’lar. Hedef kitlesi sizinkiyle aynı hizada olan bir etkileyiciyi bulmak, harika bir içerik ortaklığı oluşturabilir.
  • Arşivlerinizi kullanın! Geçen yılın en büyük viral kliplerinden bazıları, yıllarca, hatta onlarca yıllık şarkılar kullanıyor! İçerik kitaplığınızı açmaktan ve yaratıcılığınızın her döneminden yararlanmaktan korkmayın. İzleyicilerle neyin bağlantı kuracağını asla bilemezsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Samsung, F Serisi ‘Galaxy F41 fiyatı ve özellikleri duyuruldu!

HIZLI YORUM YAP