General Mobile GM 21 Pro Özellikleri Neler Vaat Ediyor? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

General Mobile GM 21 Pro Özellikleri Neler Vaat Ediyor?

General Mobile GM 21 Pro Özellikleri Neler Vaat Ediyor? Akıllı telefon satın almak isteyenlerin ilk tercihleri arasında General Mobile markası yer alıyor. Hem kalitesi hem de diğer markaların ürünlerine kıyasla çok daha uygun fiyatlarıyla dikkat çeken General Mobile’nin GM 21 ailesinin bir hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. GM 21’in ilk üyesi olarak bilinen General Mobile GM 21 Pro’nun tanıtımı gerçekleştirildi. Birçok kişinin bu telefonun özelliklerini öğrenir öğrenmez ona hayran kalacağını ifade edebiliriz.

General Mobile GM 21 Pro Özellikleri

İflah olmaz bir Android tutkunu iseniz bu modele kesinlikle hayran kalacaksınız. Telefonun ekran özellikleri dikkat çekici! 6.67 inç büyüklüğünde olmasının yanı sıra FHD+ çözünürlüğüne sahip! Bunun yanı sıra, 60 Hz’lik LCD ekranı; diğer markaların ürünlerine kıyasla fark yaratıyor. Bu noktada, modelin panel tercihinin neden LCD’den yana olduğu bilhassa sosyal medyada tartışılmıştı. Ancak, bu modelin kalite kokan özelliklerine rağmen uygun bir fiyata sahip oluşu; ekranın LCD oluşuyla yakından alakalı! Modelin teknik özelliklerine kesinlikle hayran kalacaksınız. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90 yonga setinin yanı sıra 6 GB RAM bulunan telefon size performans konusunda hiçbir sorun yaşatmayacak. Ayrıca, 128 GB’lık depolama alanının olduğunu da söylemeliyiz. Bu özelliğiyle de rakip modellerden hiçbir konuda geri kalmadığını ispat ediyor. Depolama alanını istediğiniz takdirde arttırmanız da mümkün! microSD kart kullanarak depolama alanını arttırabilirsiniz.
Telefonun arka yüzeyine baktığınızda kamera özelliklerinin dikkat çekici olduğunu keşfedeceksiniz. 48 megapiksel + 5 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel çözünürlüğüne sahip olan kamera kurulumu; size en iyisini sunmak adına tasarlanmış. Bunun yanı sıra, 108 megapiksel süper piksel moduna ek olarak 4K video kayıt özelliği de yer alıyor. Bir başka deyişle, fotoğraf ve video çekme konusunda bu modelin size vaat ettiklerinin herhangi bir sınırı bulunmuyor. Siz de 48 megapiksel kamera özel mod ile 108 megapiksel kalitesinde fotoğraflar çekme şansına yalnızca General Mobile GM 21 Pro sayesinde erişebilirsiniz. Telefonun ön tarafında ise 16 megapiksellik selfie kamerası var. Sonuç olarak, telefonun fiyatına baktığınızda kamera özelliklerinin harikulade olduğunu keşfedeceksiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Satılan Akıllı Telefonlar Belli Oldu!

HIZLI YORUM YAP