Facebook çalışanlarından Trump’ı destekleyen patronlarına sanal protesto ! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5763$% 0.26

EURO

35,0022% 0.06

STERLİN

40,8078£% 0.01

GRAM ALTIN

2.460,56%1,01

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%-0,02

a

Facebook çalışanlarından Trump’ı destekleyen patronlarına sanal protesto !

Facebook çalışanlarından Trump’ı destekleyen patronlarına sanal protesto !

 

Facebook çalışanları, ABD Başkanı Trump ile Twitter arasında yaşanan fact checking (bilgiyi doğrulama) tartışmasında, “Biz gerçekliğin mutlak hakimi değiliz” sözleri ile ABD Başkanı’nın yanında, Twitter’a cephe alan Zuckerberg’e karşı sanal bir adım atacaklarını duyurdu.

facebook.jpg

ABD Başkanı Trump ile Sosyal Paylaşım sitesi Twitter arasındaki gerilim artarak devam ediyor.

Sosyal medya devinin kurucu CEO’su Mark Zuckerberg’in ABD Başkanı’nın yanında, Twitter’a cephe alması bir çok Facebook çalışanlarını harekete geçip reaksiyon göstermesine sebep oldu .

CNN International’tın habere göre : Facebook çalışanları, “Biz gerçekliğin mutlak hakimi değiliz” dedi. ABD Başkanı’nın yanında, Twitter’a cephe alan Zuckerberg’e karşı sanal bir adım atacaklarını duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter ile yaşadığı “bilgiyi doğrulama” tartışmasından sonra, “Ya güçlü düzenlemeler ya da kapatma” tehdidini savurmuştu.

Ardından Beyaz Saray tarafından gelen açıklamada, Trump’ınn sosyal medyada yeni kanunlar içeren ilgili kararnameyi perşembe günü imzalayacağı duyrulmuştu..

Fox News’e konuşan 36 yaşındaki girişimci, “Bu konuda Twitter’dan farklı bir politika izliyoruz. Facebook’un insanların çevrimiçi söyledikleri her şeyin gerçekliğinde  hakem olmaması gerektiğine inanıyorum. Genel olarak, özel şirketler, özellikle de sosyal medya şirketleri böyle bir pozisyonda olmamalı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Almanya Türkiye’nin savunma gücünü konuşuyor

HIZLI YORUM YAP