Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor?

Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor?

Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor? Son yıllarda ülkemiz içerisinde bazı bilgilerin yurt dışında olan FETÖ/PYD yapısına sızdırıldığını düşünüyorum bunları yazı içerisinde sizlere anlatmak benim vatandaşlık görevim.

Kıymetli okurlar, ülkemizin etrafını görüyorsunuz alev, alev yanıyor, onlar yanarken iki olaya dikkat edin, halklarının durumuna ve ekonomik yapısına, bugün Suriye’de savaş olsa ‘da ekonomisi bozulmadı, halkı bir şekilde yaşıyor ve darlık yok. kendilerine yetiniyorlar üstelik savaş olan bir bölge..

Bugün yanı başımız Azerbaycan’da ekonomi çok mu kötü savaş yapmış bir ülke, Bugün Taliban , Afganistan topraklarını işgal ederek aldı ekonomisi çok mu kötü? elbet o kadar ‘da kötü değil.. Bu soruları kafanızda sorun ki asıl meseleye geleceğiz.

Kıymetli dostlar, bundan aylar önce bir yazı yazdım ve dedim ki kurumlarda olan FETÖ yapısı tavsiye edildi mi? Edilmezse durum ciddi, Bankalar ve diğer yapılar. Bugün bir çok bakanın emin olun akrabaları ve dostları bir şekilde bir yerde çalışıyor kimse yanlış anlamasın, elbette çalışacaklar ama bakıyorum etrafımda garibanın çocuğu yok arkası olanların çocukları orada. Elbette hak ederek gelmişleri tenzih ediyorum, İslami acıdan bu kul hakkı değil mi? üstelik bunu devlet adamı yaparsa sonucu devlet çeker, kendisi çeker mi elbette çeker.. İslam hukuku Allah’ın adaletli olduğunu bildirir ve hakkı teslim eder, sahibine er ve geç verir.

Şimdi dostlarım asıl meseleye geliyoruz, Türkiye 4 iklimi yaşıyorken, biz ne ihraç ediyoruz dışarıdan, Türkiye bunca genç nüfusu içinde barındırırken bizim gençlerimiz nereye gidiyor? Türkiye bu kadar özgürken bizim sevdiğimiz veya sevmediğimiz insanlar bizleri neden terk ediyor.

Kıymetli dostlar, bir çok bilgi FETÖ elinde. Aslında geriye gidersek kozmik oda devletim tüm sırları alındı demeyelim verildi bir şekilde..

Şimdi o günden bu güne hangi kadrolar boşaltıldı ve hangisi için ilan verildi? KPSS sınav soruları çalındığı yıllarda sınavlar kontrole dilip ‘de sınavı asıl kazanan kişiler tespit edilip hakkı teslim edildi mi? Yoksa yerine atama mı yapıldı bir üst tarafından. Bakın adı her ne olursa olsun harp psikolojiktir ve her şeyi düşünür, yani savaşta bu yaşanırsa bu şekilde devam edeceğiz taktiği, sizce fetö yada radikal ,siyasal islamın terör örgütleri tek bir plan mı yapar? Yoksa oyun için ‘de oyun mu yapar?

Bakın bundan yıllar sonra daha net görülecek resimler, isterim ki devletin tüm kurumları, incelesin, fetö ile bağlantılı olanlar tespit edilip, bunları tespitine yardımcı olan kişilerde ödüllendirilsin bir şekilde. Devlet ona koruma ve istediğini versin, vermeli.

Okular, savaş sadece uçakla silahla olmuyor en büyük savaşlar masada verildi..

Bu devlet asrın en şanlı ordusunu üzerinde barındırdı. Şerefli bir ocaktır, Türkiye.

Fakat, bunca bilginin dışa savrulduğunu görünce, özellikle sadece fetö değil diğer yapılarında bilgilerini paylaştığını görünce aklıma tek soru geliyor, Devlet kurumlarında anası ,babası, kardeşi, eşi terör örgütü üyesi olmuş veya FETÖ ile aynı ortamda bulunmuş kişiler çalışıyor mu?

Bu kişiler denetlendi ve İktidar bunla ilgili raporları sundu mu? Sunan kişi yarın herhangi bir durumda sorumluluk kabul ediyor mu? Bakın burada bir  yanlışlık yapılmış gözümüzden kaçmış sözleri ile sadece dangalakları kandırabilir bazıları, Devletin bakanlıkları ve kurumları namustur, namus. Bir kereden bir şey olmaz diyecek olan o makamı terk etsin.

Kıymetli okurlar? Biz savaşta değiliz ama paramız tüm dünyada değer kaybediyor. Hayat pahalanıyor. Şimdi iktidar düzelecek dediği her gün daha kötü oluyor. Merkez bankası bakkal dükkânından beter müdahale bile edemiyor. Peki bunca sıkıntının sebebi kim? Müdahale edemeyen veya yönetemeyen kişi kim?

FETÖ üyeleri sosyal medya üzerinden tüm bilgileri erkenden paylaşıyor ama yalanlayan tek bir bakanlık yok. Kıymetli arkadaşlar, içinizde olan hainler kim?

Lütfen bunlara bir an önce cevap verin. Buradan muhalefet partilerine sesleniyorum, yarın iktidar olduğunuzda hakkı yenen kişilere hakkını teslim edin. Torpille atanmış devlet kurumlarında tek bir adamın kalmaması gerek ki devletimiz işini akıl ile yönetsin ve bu örgütün kolunu bacağını kessin.

O gün görürüz ABD fetö’yü veriyor mu vermiyor mu..

Aklıma gelmişken, Terörist bebek katili içinde vermez diyordu siyasal İslamcılar, o güçsüz denilen Türkiye. APO denen haini ağlatarak aldı.. ve Mahkemede ben hata yaptım beni sattılar dedi.

Terör örgütleri bir çok İş’te ehildir, uyuşturucu, kara para aklama gibi olaylarda, Türkiye’de ben neden duymadım diye soruyorum kendime, FETÖ uyuşturucu satıcıları ile belgelemedi vb olayları görmedim? Neden?

Burada bu soruları sorarken aklıma şu geliyor vardı ve üzerini birinin kapattığını ve o işe yattığını düşünüyorum. Yoksa fetö sadece askeri iradeye sızmadı.. Sızmak değil birileri okul açmasına dahi izin verdi, onlarca şirketi holding sahibi olan bu hain hiç mi kaçakçılık yapmadı dersiniz?

Var mı yapmadı diyebilecek birisi? Bu kara para aklayanlar, uyuşturucu baronları nerede?

Bakın ben inanıyorum ki birileri bu işe sızdı ve yürütüyor, Bugün yurdun her yeri esrar, kokainle dolu, sokaklarda gençler, parklarda gençler, mahalle arasında gençler..

Her terör örgütünün A,B,C planı vardır. FETÖ veya diğer terör örgütleri aptal değildir ki tek bir yolu olsun.. Yahu bu adamlar devletin tüm sırlarını biliyor ileriye dönük.. Sizce bu vatan hainleri bu kadar aptal mı ellerinde koz yok mu? Birileri tehdit etmemiş midir? Birileri kendi safına çekmemiş midir?

Sizce bunların elinde olan belge hangi devletin elinde var..

Kozmik oda belgelerinden bahsediyorum.. Umarım anlata bildim şimdi tekrar soruyorum

DEVLETİN İÇİNDE KURUMLARDA FETÖ İLE YÜÜRMÜŞ,YANINA OTURMUŞ, TOKLAŞMIŞ, MECLİTE ONU SAVUNMUŞ OLANLAR KALDI MI? DEVLETİN İÇERİSİNDE KURUMLARDA ÇALIŞANLARIN FETÖ İLE BAĞLANTISI OLUP OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ Mİ?

BUNLA İLGİLİ DUYURU YAPILDI MI? HANGİ BAKANLIK TÜM BU SORUMLULUKLARI ÜSTLENİYOR VE YARIN BİR HATA YAPILDIĞUNDA HESAP VERECEK KİM?

Buradan o Türkiye güçsüz diyenlere şunu hatırlatmak isterim;

Hatırlatayım. Bugün bile olmazsa ki olmaz.. bir bedeli olur. FETÖ er geç bu ülkeye gelecek ve sorgulanacak, cam içerisinde ve yaptıklarını bu millet duyacak ki bu vatanın hiç bir ferdi bundan sonra tarikat gibi cemaat gibi terör örgütlerinin içerisinde ülkesine, Atasına, Evlatlarına kin gütmeyecek..

İsimlerini vermediğim onlarca hain, devletin sırlarını paylaşabiliyor. Mahkeme kararlarını, savcıların bilgilerin, istihbarat raporlarını .. Bunlar öyle kolay işler değil..

DEVLET KURUMLARINDA FETÖ İLE BAĞLANTISI OLAN KİŞİLER İŞİNDEN ATILMALI, DEVLETİ, DEVLETİN ÇOCUKLARINA TESLİM EDİLMELİ.

TORPİLLE DEĞİL. ZEKA SAHİPLERİ OLMALI. APTAL VE AHMAKLAR DEĞİL, AKILLI VE BİLGİNLER OLMALI.

Bu işten kimse öyle sıyrılamaz, hata yaptım diyerek kurtulamaz, terör ile iş yapanın hesabı görülecek. Gizli saklı yok herkes dinleyecek.. Bu ülkenin gençleri aptal değil, Ayyaşın bile sahip çıkmadığı bir terör örgütüne kim nasıl kapısına gidip yattıysa aynı şekilde içerisin ‘de çürüyecek..

Her doğrunun ortaya çıkması için Allah’ın ol demesi yeterlidir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İranlı hackerlar ABD, Avrupa ve İsrail’deki savunma şirketleri ve nakliye firmalarına saldırıyor!

HIZLI YORUM YAP